S Pat
Image default
Mode en Kleding

Waarom een bh zonder beugel

Waarom een bh zonder beugel

Kies je voor een bh zonder beugel, dan heeft dit waarschijnlijk een reden. Veel vrouwen vinden het namelijk niet fijn, dat er een beugel in de bh zit. Toch ontkom je er soms niet aan om te kiezen voor een bh met beugel. De voornaamste reden is een stukje extra ondersteuning, maar ook om ervoor te zorgen dat de ronde vormen van de cup behouden blijven. Ondanks dat er ook een heleboel bh’s zijn, waarbij je de beugel nauwelijks tot niet merkt, kiezen toch steeds meer mensen ervoor om de natuurlijke vormen wat meer te laten zien. Om je een idee te geven waarom een bh zonder beugel best fijn is, hebben we hier een aantal redenen voor je opgesomd.

Een natuurlijk effect

Kies je voor een fantasie bh, dan is het logisch dat jij je vrouwelijke vormen graag wilt laten zien. Deze bh draag je immers alleen tijdens speciale gelegenheden en dus niet waar iedereen bij is. Door de beugels in een bh achterwege te laten, zal de vorm van de cup zich aanpassen aan de vorm van je borsten. Vooral met een paar kleinere borsten is dit effect prachtig. Heb je wat grotere borsten, dan is het wellicht niet heel praktisch om voor te kiezen. Toch zijn er ook bh’s, die er wel voor zorgen dat je borsten voldoende worden ondersteunt ondanks het feit er geen beugel in zit. Een goed voorbeeld is een anita sport bh. Deze bh’s zijn zo ontworpen, dat er eigenlijk geen beugel nodig is om je te ondersteunen. Deze bh druk je borsten namelijk tegen je lichaam, waardoor ze geen kant op kunnen.

Verfrissend

Een normale bh is vaak gemaakt van een veel dikkere stof. Niet alleen moeten de cups erin worden verwerkt, maar natuurlijk ook de beugels. Kies je voor een push up sport bh, dan zal je ook tegen het probleem aanlopen dat deze zijn voorzien van beugels. Je moet dus voor jezelf goed de afweging maken wat je nu wel en wat je nu absoluut niet fijn vindt. Wel is het raadzaam om bij twijfel echt naar een lingeriezaak te gaan, het zou immers vervelend zijn, dat wanneer je uit jezelf besluit een beugelloze bh te dragen, dit achteraf schadelijk blijkt te zijn voor je borsten. Door een medewerker je te laten helpen, weet je zeker dat je uiteindelijk de winkel verlaat met een bh die volledig bij jou past.