S Pat
Image default
Mode en Kleding

Is een rugzak handig in de trein?

Is een rugzak handig in de trein? 

De rugzak is iets waar je op iedere hoek van de straat wel een blik ontvangt. Veel mensen gebruiken tegenwoordig een rugzak. En zeg nu zelf, een rugzak is toch ook eigenlijk wel heel handig? Je kunt er alles in kwijt en deze ook nog eens handig meenemen wat betreft vervoeren. 

De rugzak, de meest handige tas om mee te nemen op reis

Wanneer je een handige tas wilt mee nemen op reis is de rugzak toch zeker wel de meest handige. Hier kan je alles in kwijt wat je nodig hebt zodat je alles mooi eenvoudig bij de hand hebt. Heb je dan alles in je rugzak zitten wat je mee moet dan kan je hem eenvoudig op je rug doen. Dit kan je met de beide hengsels op de schouders doen maar ook gewoon één hengsel op één schouder hangen. Rugzakken heb je in verschillende uitvoeringen. Deze zijn er voor dames, heren en kinderen. Er is zelfs een luier rugzak. Wil je weten hoe een rugzak hoort te zitten dan is dat kort en krachtig: stevig op de rug. Het rugpand mag nooit tegen de rug duwen, schuren of schuiven. Wanneer je een zware rugzak hebt is het beter dat de schouderbanden gewatteerd zijn. 

Het telefoontasje is dat iets wat meer in komt?

Het telefoontasje komt in de tassenwereld al even voor. Tegenwoordig wordt het steeds populairder. In het telefoontasje kan je de mobiele telefoon in kwijt maar ook nog wat extra dingen. Het is natuurlijk heel erg handig als je niet een hele grote tas wilt meenemen maar wel alle belangrijke spulletjes die handig zijn op dat moment. Het telefoontasje is te dragen door middel van een koord of ketting. De telefoontasjes zijn er voor dames maar ook voor de heren. 

Een tas dragen die al heel lang gedragen wordt door de postbode 

Ben je op zoek naar een tas die je draagt zoals een postbode zijn post draagt dan kan je denken aan de crossbody bag. Deze tas draag je schuin over je bovenlichaam. Dit draagt natuurlijk erg comfortabel maar geeft ook een sportief uiterlijk. Wanneer je een tas door middel van crossbody draagt dan hangt de tas onder de oksel, iets lager naast het middel of op de heup. Deze crossbody tassen zijn er in verschillende formaten en uitvoeringen. Dus deze is er zowel voor hem als voor haar.