S Pat
Image default
Mode en Kleding

6 redenen voor een lederen portemonnee

1. LANGE LEVENSDUUR
Leer is al in gebruik sinds de vroege mens er de mogelijkheden van ontdekte en kan langer meegaan dan veel natuurlijke of synthetische materialen.

Wanneer andere materialen beginnen te schilferen en breken, worden originele leren portefeuilles generaties lang doorgegeven. Alles wat leer nodig heeft is ademruimte en het juiste vochtgehalte, en het kan eeuwen blijven zitten. Dit materiaal kan tegen hitte, nattigheid, vuil, of kou en blijft zacht en soepel.

Een portemonnee van leer is door zijn natuurlijke waterafstotende eigenschappen niet vatbaar voor schimmel- of mijtaantastingen.

2. BRUIKBARE FUNCTIONALITEIT
Een leren portemonnee heeft geen mechanismen of hendels om te werken, alleen de standaard vakjes voor geld, kaarten, en misschien een doorzichtig venster voor je rijbewijs of ID.

Door de vervormbaarheid van leer kun je in de binnenkant van je portemonnee ongehinderd naar voorwerpen manoeuvreren. Dat kun je niet zeggen van plastic, denim, metaal, of koolstofvezel materialen.

Leer heeft ook visuele aantrekkingskracht, passend bij elke outfit, wat integraal in de mode is. Zelfs een versleten maar intacte leren portemonnee is vertederend en verheven in zijn esthetiek.

3. SCHOONMAKEN EN ONDERHOUD
Volnerf leer heeft reiniging en conditionering nodig als je portemonnee het aantal dagen wil meemaken dat de maker bedoeld heeft.

Omdat het een natuurlijk materiaal is, kunnen leren portefeuilles met de minste zorg veelzijdig gebruikt worden. Het is ook gemakkelijk je portemonnee te repareren die gescheurd is of waarvan de naden uit elkaar zijn gegaan, terwijl gescheurde binnenvoeringen van stof vervangen kunnen worden.

Met behulp van een zachte borstel verwijder je met een beetje witte azijn en water oplossing alle vuil en aanslag. Als je je leren portemonnee niet gebruikt, laat hem dan in een opbergdoos liggen om te voorkomen dat het materiaal uitdroogt en verbleekt.

Door het leer met kokosolie te behandelen blijft je portemonnee gebruind en krijgt hij een beschermende waterdichte laag voor extra duurzaamheid.

4. TEXTUUR VAN LEER
Er gaat niets boven zitten op een vers uitgepakte leren bank of autostoel, en hetzelfde geldt voor het hanteren van je nieuwe leren portemonnee.

Een gelooide leren billfold heeft een gladde, boterachtige soepelheid die niet door andere materialen voor portemonnees kan worden nagebootst. Naarmate hij ouder wordt, verbetert de textuur, en je leren portemonnee kan jarenlang ontelbare keren in en uit je zak glijden zonder aanzienlijk verlies van patina.

5. GOEDKOOPBAARHEID
Omdat het leer een alledaags artikel is, zijn portemonnees van dit materiaal meestal niet overdreven duur.

Een goedkope billfold kost minder dan $ 50, en biedt waar voor je geld, want hij zal je zeker lang bijblijven. Echt leer is geen luxeartikel, maar premium portefeuilles van dit authentieke materiaal zijn elke cent waard.

6. ONTWERPFLEXIBILITEIT
Van combinaties van dierenhuid tot handgemaakte varianten die spreken van elegantie en stijl, leren portefeuilles hebben praktisch eindeloze stijlmogelijkheden.

Je leren bi of tri-fold portemonnee kan eenvoudig en strak zijn, of hij kan exclusief gemaakt zijn om bij je unieke persoonlijkheid te passen. Leren portefeuilles die gegraveerd en gemonogrammeerd worden voor verdere personalisatie passen bij elke outfit als een stempel van verfijnde smaak.

Een leren portemonnee is een perfecte metgezel, overal. Het is een materiaal dat altijd in de mode is, en een leren portemonnee is een perfect geschenk voor elke leeftijdsgroep, van kinderen, tieners, volwassenen, en senioren.

Leer is ook natuurlijk, gifvrij, en milieuvriendelijk want het is biologisch afbreekbaar. Een portemonnee van dit materiaal is het perfecte stijlvolle en functionele accessoire, ongeacht de gelegenheid.