S Pat
Image default
Bedrijven

Fit worden en blijven?

Het is niet voor iedereen weggelegd om fit te zijn en dit ook te blijven. Tenminste, zo lijkt het. Het aantal mensen in Nederland dat overgewicht heeft, liegt er niet om. De tijd is veranderd en de omgeving daarmee ook. Ongezond eten is heel makkelijk verkrijgbaar en bij ontzettend veel banen is er sprake van steeds minder fysieke inspanning. Dit werkt allemaal een ongezonde levensstijl in de hand. Wil je het anders doen? Dan moet je dus het anders doen dan je deed. Immers, zoals Einstein het zo mooi zei, dan krijg je wat je kreeg.

Personal training Arnhem

Juist omdat de tijd anders is, vraagt het dus om een andere aanpak om fit te worden en te blijven. Een personal training in Arnhem is dan misschien wel net wat jij nodig hebt. Met een personal trainer in Arnhem krijg je precies de training die jij nodig hebt. Een personal training in Arnhem zorgt er ook voor dat je meer een gevoel van een stok achter de deur hebt. Bovendien krijg je een maatwerk aanpak die precies goed is voor jou.

Eetpatroon

Alleen sporten is vaak niet genoeg. Als je fit wil worden moet je aandacht besteden aan je voeding. Als je namelijk ongezond blijft eten naast het sporten, is de kans aanwezig dat je ernstige tekorten kan oplopen aan bepaalde voedingsstoffen. Eet dus gevarieerd, behoorlijk veel groentes en drink genoeg water. Dat is een goede basis.

Fit blijven

Hier komt het moeilijkste stuk. Vaak lukt het wel een weekje gezond eten en wat meer bewegen. Het moeilijkste stuk is vaak het volhouden. Tip? Begin niet zo fanatiek. Kies voor een doel waarin je gelooft dat je dat zou kunnen halen én volhouden. Het is altijd mogelijk om het doel later te verleggen. De grootste verandering? Dat is een blijvende verandering.

https://energia-martialarts.com/personal-training-arnhem/