S Pat
Image default
ZZP

Welkom bij Dakkapel montage. Uw dakkapellen specialist!

Wij zijn dakkapel experts, gevestigd in Lelystad. In ons bedrijf werken enkel zeer professionele specialisten die u in één dag kunnen voorzien van een dakkapel van uitstekende kwaliteit. Wij kunnen zelfs meerdere dakkapellen bouwen binnen één dag! Bezoek onze website: https://www.dakkapelmontage.nl/

 

Specialisten aan het werk

Als specialisten vinden wij ook dat onze functie niet alleen bestaat uit het plaatsen van een dakkapel, maar ook vinden we het belangrijk om met u als klant mee te denken zodat de dakkapel je niet alleen meer ruimte oplevert maar ook de uitstraling van je woning zal behouden. Zo hebben wij bijvoorbeeld kunststof dakkapellen of een houten dakkapel. Dakkapelmontage levert zowel een plat dak of een schuin dak (slepend dak met dakpannen) en ook een enkele of dubbele verhoogde nok.

Mocht je op zoek zijn naar een prefab dakkapel of een betaalbare traditionele dakkapel is dit hét moment om te stoppen met zoeken. Je hebt een team van betrouwbare experts gevonden die je graag helpen tegen een lage prijs. Een gesprek met onze adviseur kost u niks en is geheel vrijblijvend, contacteer onze adviseur!

 

Een offerte of een prijsindicatie aanvragen

Ben je op zoek naar een dakkapel en ben je benieuwd wat je dakkapel kost? Op de website dakkapelmontage.nl bij dakkapel prijzen tonen wij verschillende afmetingen met daarbij verschillende prijzen. Je kunt bij Dakkapelmontage ons offerteformulier invullen zodat je van ons een indicatieve offerte zult ontvangen. Je kunt ook geheel vrijblijvend onze adviseur een kijkje laten komen nemen. Hij kan alles met je opmeten,overlopen en de wensen met je bespreken waarna je een offerte op maat zal krijgen. Onze adviseurs zijn beschikbaar van Ma t/m Za, ook tijdens de avond!

Heb je interesse of vragen? Neem dan contact met ons op, we staan je graag te woord. Wil je een offerte aanvragen? Klik dan op de offerte button.

 

Meer Ruimte en meer Licht

Heb je nog een donkere zolder of een donkere slaapkamer die wat extra ruimte en/of licht kan gebruiken? Dan is een dakkapel de oplossing. Een dakkapel zorgt voor een comfortabele leefruimte en geeft meer inhoud aan je woning. In bijna alle gevallen is een dakkapel dus ook een aanpassing die voor een meerwaarde van je huis zorgt.

Het is dan ook logisch dat je het plaatsen van een dakkapel of dakraam overlaat aan dakkapel specialisten, zoals ons. Je kunt bij ons aangeven hoe je de binnenkant van de dakkapel wilt laten afwerken, er zijn bij ons dan ook diverse mogelijkheden wat afwerking betreft.

 

Hoe lang is uw garantie?

Wij staan 100% achter ons product. Wij leveren enkel uitstekende kwaliteit. Daarom krijg je bij ons 15 jaar garantie op alle dakkapellen, plus 10 jaar fabrieksgarantie op de dakramen. Ook beschikken we ook over een 24h service voor eventuele problemen. Bij ons betaalt u het juiste bedrag.

Dakkapel montage heeft als doel de laagste dakkapel prijzen te hanteren. We werken zeer klantgericht en vinden het dan ook belangrijk dat je als klant een hoogwaardig scherp geprijsde dakkapel afgeleverd krijgt. Je hoeft bij ons ook geen aanbetaling te doen (betaling vooraf), je betaalt pas als je dakkapel wordt opgeleverd door één van onze medewerkers. We vinden het namelijk belangrijk dat je kunt zien waarvoor je betaald.  

 

Dakkapel montage is snel van dienst

In de meeste gevallen kunnen we het dakkapel en/of dakraam binnen een dag monteren. Na het uitbrengen van de offerte kunnen wij na akkoord meestal binnen drie weken de dakkapel al plaatsen. Dit kan echter afwijken indien er nog een vergunning nodig blijft te zijn. Dan moet je rekenen op zes à tien weken voordat we je dakkapel kunnen komen plaatsen.