S Pat
Image default
ZZP

Blok dakkapellen, hoge kwaliteit aan een lage prijs!

Bij ons, https://www.blok-dakkapellen.nl/, kun je altijd terecht voor eerlijk advies en goede informatie. Wij doen ons vak met een passie en dat is terug te zien aan de kwaliteit van ons werk. En dit doen we aan een laag tarief!

Wij leveren traditionele dakkapellen die met de hand ter plekke worden gebouwd in de stijl van uw huis, zelfs het dakraam en kozijnen kunnen wij onder handen nemen. Hiernaast leveren wij ook prefab dakkapellen van kunststof of hout. En heb je nog ruimtes die afgetimmerd moeten worden? Dan ben je bij ons hiervoor ook op het juiste adres!

Wij weten dat kwaliteit dakkapellen niet duur hoeven te zijn, en we zijn niet bang om dat te bewijzen. Wij geven namelijk op al onze dakkapellen de laagste prijs garantie. En je hoeft niet bang te zijn dat je te ver van ons vandaan woont, wij plaatsen namelijk dakkapellen of Velux dakramen door heel Nederland!

Binnen 1 minuut heb je je gratis en vrijblijvende offerte op maat!

 

 

De voordelen

Een dakkapel laten plaatsen is een goede investering! Je zorgt voor een meerwaarde van het huis. Vaak wordt een dakkapel geplaatst op de eerste verdieping, hierdoor kun je een bestaande kamer groter maken en kun je zorgen voor een betere ventilatie en natuurlijk meer licht. Dakkapellen kun je namelijk ook uitrusten met een ventilatierooster, een elektrisch rolluik, een zonwering en meer!

 

Soorten, Maten en Materialen

Wij plaatsen uw dakkapel prefab of traditioneel. Prefab komt kant-en-klaar uit onze fabriek, terwijl traditioneel op maat word gebouwd. Ook wordt een traditionele dakkapel met de hand ter plekke gebouwd waardoor hij aan zal sluiten bij de bouwstijl van je woning. Je kunt bij beide opties zelf besluiten welke materialen er gebruikt worden. De materialen zijn dan ook de bepalende factor voor het uiterlijk, de prijs en het comfort. Er zijn verschillende soorten dakkapellen waar je uit kunt kiezen. Zo hebben we dakkapellen met een plat dak, een schuin dak, een enkele verhoogde nok en een dubbele verhoogde nok. Wil je hierover graag meer weten? Dan komen we graag bij u langs om u gratis en vrijblijvend advies te geven.

Plaatsing binnen een dag tijd!

 

Prijsfactoren

Het tarief van een dakkapel wordt slechts bepaald door een aantal factoren. De belangrijkste hiervan zijn de afmeting en gekozen materialen. Materialen kunt u altijd combineren. De meest geleverde types zijn een kunststof dakkapel en een houten dakkapel. Omdat je materialen altijd kunt combineren kun je dus bijvoorbeeld een houten kozijn nemen met een kunststof buitenafwerking, of net andersom. De lengte en breedte kun je zelf bepalen. Er zijn 2 maten waaruit je kunt kiezen: 150 cm en 175 cm hoog. Op onze dakkapel prijzen pagina vind je hiervoor een indicatieve prijs.

Bij ons kunt u alle kanten uit, daarom maken wij graag een dakkapel offerte op maat voor je! Dit kost en verplicht je helemaal tot niets. Je kunt ook zelf eenvoudig de indicatieve prijs berekenen met behulp van onze configurator!

 

Onze actie van de maand

Iedere maand hebben wij een nieuwe actie waarmee u extra voordeel kunt behalen. De actie van de maand kan bijvoorbeeld het gratis aftimmeren van een dakkapel zijn. Maar ook honderden euro’s dakkapel korting! Wil je weten welke actie wij deze actie voor jou hebben? Bekijk deze dan nu op onze dakkapel actie pagina.

Onze prijzen zijn eerlijk, inclusief plaatsing

 

Dakkapel zonder vergunning

In Nederland zijn de regels, als het gaat om de dakkapel vergunning, heel verschillend. Waar mag je wel een dakkapel plaatsen zonder vergunning en waar niet? In 9 van de 10 gevallen mag je zonder vergunning aan de achterzijde van een woning een dakkapel plaatsen. Er gelden wel enkele standaard voorwaarden, deze kun je lezen op onze vergunning pagina. Er zijn ook gemeentes in Nederland waar je geen vergunning hoeft aan te vragen voor de bouw van een dakkapel op de voor- of zijgevel. Ook de informatie hierover kun je op onze vergunning pagina terug vinden. Mocht een vergunning nodig zijn, kun je dit gerust aan ons overlaten. We doen dit namelijk dagelijks, al jarenlang!

 

Meer over Blok-dakkapellen

We hebben meer dan 25 jaar aan ervaring met het plaatsen van dakkapellen en dakramen. Wij plaatsen voor de laagste prijs, door heel Nederland! Met ons team van professionals plaatsen wij in slechts in 1 dag tijd een dakkapel of dakraam van uitstekende kwaliteit!