S Pat
Image default
Zorg

Overstappen zorgverzekering 2019

Voldoet de zorgverzekering die u voor dit jaar heeft afgesloten volgend jaar niet meer? Dan kunt u voor 2019 het beste kiezen voor een andere zorgverzekering of zorgverzekeraar. U wilt immers wel een zorgverzekering die aansluit op uw zorgbehoeften. Door veranderingen in de zorg, of in uw eigen situatie, kan het zijn dat uw huidige verzekering niet meer voldoende uw zorgkosten dekt. Daarom is het belangrijk om elk jaar na te gaan of uw zorgverzekering nog wel bij u past. Is dit niet het geval, dan kunt u het beste overstappen van zorgverzekering in 2019.

Zorgverzekeraar Salland

Denkt u erover om over te stappen van zorgverzekeraar en woont u in Overijssel of Gelderland? Dan is een zorgverzekering van Salland een logische keuze. Als regionale zorgverzekeraar zetten wij ons in om te zorgen dat u de best mogelijke zorg kunt krijgen bij u in de buurt. Aangezien we geen winstoogmerk hebben, kunnen we een groot deel van de zorgpremie investeren in dit doel. Ook heeft u bij Salland een ruime keuze uit aanvullende verzekeringen en diverse aparte tandartsverzekeringen. Zo kunt u altijd een zorgverzekering samenstellen die voldoet aan uw eisen en aansluit op uw situatie.

Lage premie 2019

Bij Salland begrijpen we dat u graag zorg van kwaliteit wilt, maar dat u hiervoor geen hoge premie wilt betalen. Daarom is ook de zorgverzekering premie in 2019 weer zeer betaalbaar, zoals u van ons mag verwachten. Iets anders waar u bij Salland altijd op kunt rekenen, is goede service. Zo helpen wij u graag met het vinden van de beste zorg dicht bij huis. Hiervoor kunt u terecht bij de specialisten van ons ZorgAdvies team. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van onze handige Zorgzoeker voor het vinden van de gewenste zorg. Heeft u vragen over onze zorgverzekering? Neem dan gerust contact met ons op.

https://www.salland.nl/