S Pat
Image default
Vakantie

Romantische oorden voor twee

Een individuele rondreis door Tanzania, dat is nog eens een ervaring om nooit meer te vergeten. En waar kun je die reis nu beter boeken dan bij All over Tours, dé expert als het om authentieke, kleinschalige en exclusieve vakanties gaat.

Tanzania heet officieel Verenigde Republiek Tanzania. De naam is een samenstelling van Tanganyika en Zanzibar. Dit zijn de twee voormalige landen die nu Tanzania vormen. De hoofdstad is Dodoma en er zijn bijna 54 miljoen inwoners. Toeristische highlights zijn onder andere Afrika’s hoogste berg de Kilimanjaro, het Lake Manyara wildreservaat met flamingo’s en de krater Ngorongoro. Bij de Tanzania-trips van All over Tours gaat het niet om massa hotels en shopdagjes. Wél centraal staan de adembenemende, ongerepte natuur, de oorspronkelijke cultuur, luxe, kleinschalige lodges en de meer dan gastvrije bewoners. All over Tours regelt je Tanzania reis van A tot Z.

Ontdek de parels

Iedereen die er een keer is geweest, zal het beamen: een individuele rondreis Zuid-Afrika blijft je altijd bij! Het indrukwekkende Kaapstad, de spannende safari’s, de smakelijke gerechten en bijpassende wijnen: het zijn stuk voor stuk ervaringen die een diepe indruk zullen maken.

Zuid-Afrika is het zuidelijkste land in Afrika. De oppervlakte is 1.219.912 km². Omringende landen zijn Swaziland, Mozambique, Zimbabwe, Botswana en Namibië. Om je nu alvast in Zuid-Afrikaanse sferen te brengen, heeft All over Tours een aantal voorbeeldreizen online gezet. Een nostalgische trein- en autoreis, een ultieme selectie van dit contrastrijke land en een bed & breakfast fly-drive langs vele hoogtepunten. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Als je klikt op een van de opties, lees je meer details en een planning van dag tot dag. En als je denkt “Dit is mijn reis!”, dan kun je online een reisvoorstel aanvragen. Vind je het prettiger een medewerker te spreken, bel dan met nummer +31 713 31 90 34.

https://www.allovertours.nl/