S Pat
Image default
Zorg

Gemeente zorgverzekering

Ligt uw inkomen onder het gemiddelde, maar wilt u wel goed verzekerd zijn voor zorgkosten? Dan kunt u wellicht rekenen op de gemeente verzekering van Salland. Een gemeente zorgverzekering is een collectieve zorgverzekering die ervoor zorgt dat iedereen kan profiteren van goede zorg. De gemeente biedt een tegemoetkoming in de kosten van uw premie en vanzelfsprekend zijn kinderen tot 18 jaar gratis met u meeverzekerd. Bij Salland wordt geen onderscheid gemaakt op basis van leeftijd of gezondheid. Wij zijn van mening dat iedereen de beste zorg moet kunnen ontvangen zonder hiervoor de hoofdprijs te betalen.

Regionale zorgverzekeraar Salland

Salland is als regionale zorgverzekeraar actief in Overijssel en Gelderland. Dit houdt in dat wij in deze regio afspraken maken met verschillende zorginstanties over de kwaliteit en de kosten van de zorg. Wij leveren hier zelf ook een bijdrage aan, door een deel van de zorgpremie direct te investeren in de zorg. Toch kunnen wij elk jaar weer de zorgpremie laag houden, omdat Salland geen winstoogmerk heeft. 

Aanvullend verzekerd

Bij Salland bieden we u graag een verzekering die goed aansluit op uw wensen en situatie. Daarom heeft u bij ons een ruime keuze uit maar liefst vijf verschillende aanvullende verzekeringen. Daarnaast zijn er drie losse tandartsverzekeringen. Sinds 2018 bieden we ook de handige Compact verzekering, waarmee u recht heeft op 9 fysiotherapiebehandelingen, spoedeisende zorg binnen Europa en volledige vergoeding tot 250 euro per jaar van tandartskosten.

Nieuwe zorgpremie 2019

Iedereen betaalt bij Salland dezelfde basispremie. Deze wordt ieder jaar opnieuw vastgesteld, omdat jaarlijks veranderingen doorgevoerd worden in de zorg. Op de website van Salland kunt u uitrekenen welke nieuwe zorgpremie 2019 u gaat betalen. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen, zodat we u kunnen helpen met het afsluiten van de juiste zorgverzekering. Ook beantwoorden we graag al uw vragen.

 

 

https://www.salland.nl/