S Pat
Image default
Dienstverlening

Volkswagen-liefhebbers zijn fan van Paruzzi!

Vind jij het heerlijk aan je VW Kever te sleutelen? Bedenk dan dat je 24/7 onderdelen kunt bestellen bij Paruzzi. Veel parts laten we speciaal voor onze online shop maken. Hierbij houden we de kwaliteit continu in de gaten. Je kunt kiezen voor gloednieuwe onderdelen van verschillende merken. Ook originele producten die rechtstreeks afkomstig zijn uit Duitsland kunnen we je aanbieden. Je vindt veel van deze parts dan ook niet meer terug bij de dealer om de hoek.

Van buitenspiegel tot ruitenwisser

VW Kever onderdelen die vaak besteld worden zijn buitenspiegels, ruitenwisserrubbers en velgen. Naast een veelzijdige webshop is Paruzzi ook een vraagbaak voor VW-bezitters. Onze technische pagina’s worden veelvuldig geraadpleegd door particulieren en bedrijven. Je vindt er tips voor het doorsmeren van je Kever en ook wordt uitgelegd hoe de benzinekraan werkt.

Online bestellen

Op Paruzzi.com kun je oneindig veel VW onderdelen bestellen. Om je een indruk te geven volgt een greep uit het assortiment: inlaatmof klemmen, schakelpook drukveren, dichtingsringen voor het zij-deksel van de versnellingsbak, achterlicht lenzen, achterlichtrubbers, oliedrukschakelaars en accupool klemmen.

Als je graag op de hoogte gehouden wilt worden van alle nieuwtjes op het gebied van Volkswagens en VW-onderdelen, is er de mogelijkheid je aan te melden voor de Paruzzi-nieuwsbrief. In de brief lees je van alles over parts, over VW activiteiten en evenementen. Ook zijn er speciale aanbiedingen voor nieuwsbriefleden. De nieuwsbrief verschijnt twee keer in de maand. Voor een eerste kennismaking, kun je ‘oude’ nieuwsbrieven online bekijken. Je treft ze allemaal op een rij in het nieuwsbrieven archief.

Onderwerpen die besproken worden zijn onder meer: de Bosch aan/uit trekschakelaar, losse accubeugels voor de VW bus, een wieldop met Wolfsburg embleem, veiligheidsgordelsteun montagemoeren en een rozet voor de laaddeur- en laadklep-hendels. Heb je een vraag aan het Paruzzi-team? Dit is het telefoonnummer om te bellen: +31(0)113-503555. Als je liever een mail stuurt, gebruik dan dit adres: sales @ paruzzi. com.

https://www.paruzzi.com/