S Pat
Image default
Zorg

ZorgDirect basisverzekering 2019

Ben jij graag actief bezig met je gezondheid en ontwikkeling? Dan past een zorgverzekering van ZorgDirect bij jou. Als je bij ons een basisverzekering 2019 afsluit, dan ben je niet alleen verzekerd voor goede zorg als je iets mankeert. Wij denken namelijk ook graag met je mee als het gaat om gezond en fit blijven, zowel fysiek als mentaal. Zo kun je via ZorgDirect verschillende handige apps downloaden die je helpen om aan je gezondheid te werken. Daarbij hebben we de GRIP tool voor je ontwikkeld, waarmee je stress kunt verlagen door effectiever je tijd in te delen. Ook vind je op onze website en onze Facebook pagina veel interessante informatie over uiteenlopende onderwerpen die met gezondheid te maken hebben.

Aanvullende en tandartsverzekeringen

Als je een basisverzekering hebt afgesloten, dan heb je alleen recht op vergoeding van noodzakelijke zorg. Hierbij kun je denken aan opname in het ziekenhuis, of een bezoek aan de huisarts. Als je onder de 18 jaar bent, dan kun je vanuit het basispakket nog wel tandartsbezoeken vergoed krijgen, of een aantal behandelingen bij de fysiotherapeut. Maar als je 18 jaar of ouder bent moet je aanvullend verzekerd zijn om een vergoeding te ontvangen voor dit soort behandelingen. Bij ZorgDirect heb je hierin een ruime keuze, met vijf aanvullende verzekeringen en drie losse tandartsverzekeringen.

Zelf online regelen   

Tegenwoordig kun je natuurlijk bijna alles online regelen. Zo ook bij ZorgDirect. Via Mijn Zorgdirect kun je al je zorgadministratie zelf bijhouden, van het indienen van declaraties tot het aanpassen van je gegevens.  Om declaraties indienen nog eenvoudiger te maken, kun je zelfs gebruik maken van de Declaratie-app. Kom je er zelf niet helemaal uit? Dan staat onze klantenservice graag voor je klaar. Je kunt ons niet alleen telefonisch bereiken, maar ook via Whatsapp!

https://www.zorgdirect.nl/