S Pat
Image default
Huishoudelijk

Gebruik een stoelpootdop en voorkom vegen

U heeft net een nieuwe vloer en dan zitten er na een maand of twee opeens krassen en vegen in. Dat is een irritatie punt voor iedereen. Dit is helaas slijtage en dat is soms iets waar we niet veel aan kunnen doen. Het kan zo zijn dat iemand wat laat vallen en dan komt er een kras of een veeg in de vloer. Of iemand van zit aan de eettafel of aan een bureau en dan schuift die gene naar achter en dan heeft u opeens een kras in de vloer. Dit zijn dingen die gebeuren, maar kunnen vaak pijnlijk zijn vooral als je een nieuwe vloer hebt.t Gelukkig zijn er wel een aantal dingen om zo’n krassen te voorkomen of uit te stellen. Zo kan je gebruik maken van een tapijt of een stoelpootdop. Hieronder lees je er meer over.

Gebruik van een tapijt en uw vloer

Een ideale optie om krassen en vegen in uw vloer tegen te gaan is het gebruik van een tapijt. Tapijten krijgt u in allerlei vormen, maten en kleuren. U kunt dus uitkiezen wat u zelf mooi vindt en wat natuurlijk bij het interieur past. Als u een tapijt koopt met als doel het beschermen van uw vloer moet u wel met een aantal dingen rekening houden. Zo moet u rekening houden met de grootte en de lengte van het tapijt. Dit doe je zodat de eettafel en de stoelen erop passen, zodat je volledige bescherming hebt voor je vloer. Het enige minpunt bij het gebruik van een tapijt, is natuurlijk dat u de vloer voor een grootte gedeelte afdekt. Vooral als u een nieuwe vloer hebt, kan dit erg zonde zijn.

Stoelpootdop als bescherming tegen vegen en krassen

De volgende optie is misschien iets beter wanneer u uw nieuwe mooie vloer niet volledig wil afdekken met het gebruik van een tapijt. Door gebruik te maken van een stoelpootdop kunt u vegen en krassen op uw vloer ook erg goed tegengaan. Dit zelfs zonder uw mooie nieuwe vloer af te dekken. Een stoelpootdop gebruik je vrij eenvoudig door ze te bevestigen onder de poten van uw stoelen en complete bescherming van uw vloer te bieden.

https://stoeldopshop.nl/