S Pat
Image default
Winkelen

Wat kan je allemaal met honingraat karton?

Honingraatkarton is een materiaalsoort dat veel wordt gebruikt voor stevige dozen, reclameborden, displaystandaard en grote kartonnen poppen. Honingraatkarton bestaat uit een zacht karton aan de binnenzijde en een harde laag aan de buitenkant. Honingraat karton wordt ook wel eens  Falconboard of Reboard genoemd. Honingraatkarton is een stevig stukje karton, maar ook een vrij licht stukje karton.

Honingraat karton en duurzaamheid

In onze huidige samenleving is milieuvriendelijkheid en duurzaamheid een belangrijk en een veel besproken onderwerp. Er wordt tegenwoordig in veel industrieën wereldwijd rekening gehouden met milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. Zo ook het papier en karton industrie, in deze industrie hebben ze een goede focus op milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. Omdat karton, zoals honingraat karton gerecycled wordt en natuurlijk afbreekbaar is, is het een duurzaam en ecologisch product.

Displays

Displays zien we uiteraard best veel in winkels staan. Displays worden gebruik om producten extra aandacht te geven of om een actie te laten zien. Displays worden vaak gemaakt van honingraat karton. Dit komt omdat honingraat karton licht en erg stevig is, zodat het producten kan ondersteunen. Je kan displays ook creatief en op maat gemaakt laten maken. In overleg met creatieve specialisten kun je zelf het ontwerp en de maat van je display kiezen. Op deze manier kan je een vrij unieke display laten maken, speciaal voor jouw onderneming. De specialist houdt uiteraard altijd rekening met jouw budget en je specifieke wensen. Op basis van het budget en jouw wensen zal er een super uniek ontwerp ontstaan. Deze displays zijn bovendien ook herbruikbaar, dit maakt ze erg duurzaam.

https://endlessbranding.com/honingraatkarton/