S Pat
Image default
Aanbiedingen

Een tussenvloer: wanneer verbouwen of verhuizen niet de oplossing is voor uw bedrijf

Een tussenvloer: wanneer verbouwen of verhuizen niet de oplossing is voor uw bedrijf

U herkent zich vast wel in de volgende situatie: uw bedrijf is in de loop der jaren zo uit de kluiten gewassen dat u momenteel met een behoorlijk ruimtegebrek kampt. U kunt uw goederen niet meer kwijt en/of uw medewerkers zitten met z’n allen in een veel te kleine kantoorruimte gepropt. Of het wordt verbouwen of verhuizen, de meeste ondernemers denken dat dit de enige twee opties zijn die ze hebben. Gelukkig kunnen wij in deze blog nog een derde mogelijkheid toevoegen: een tussenvloer. Ideaal wanneer verbouwen of verhuizen niet de oplossing is voor uw bedrijf. 

 

Een tussenvloer als extra verdieping

Verbouwen kan een prima methode zijn om meer ruimte te verkrijgen, maar dan moet het natuurlijk wel mogelijk zijn. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom een verbouwing niet haalbaar is. Daarnaast is het vaak ook ontzettend duur. Wilt u toch meer vloeroppervlak creëren? Overweeg dan eens om een tussenvloer als extra verdieping in de al bestaande ruimte te (laten) plaatsen. Een tussenvloer wordt gewoon tussen twee verdiepingen in gemonteerd en is geheel zelfdragend wat betekent dat u geen last zult hebben van palen of pilaren die u in de weg staan. Een verdiepingsvloer kunt u gebruiken zoals iedere andere vloer: als opslag, als kantoorruimte, et cetera.

 

Diverse redenen om te kiezen voor een tussenvloer

Een tussenvloer is een relatief goedkoop alternatief voor verbouwen of verhuizen. Bovendien gaat er veel minder tijd in zitten want een tussenvloer is zo geplaatst. Binnen een handomdraai kunt u uw beschikbare ruimte verdubbelen. Ruimtegebrek behoort tot de verleden tijd. Omdat iedere tussenvloer volledig op maat wordt gemaakt, kunt u hier helemaal zelf uw invulling aan geven. Bijvoorbeeld over de afmetingen en de plaatsing van de vloer. Wist u overigens dat een tussenvloer vrij gemakkelijk te demonteren en te verplaatsen is? Dit maakt een dergelijke vloer tevens geschikt als tijdelijke oplossing. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de vloer permanent te installeren.

 

Meer informatie ontvangen of een offerte aanvragen?

Wilt u graag nog wat meer informatie ontvangen of bent u overtuigd en wilt u graag een offerte aanvragen? Via de website van Nolte Mezzanine kunt u eenvoudig en snel in contact komen met één van de specialisten op dit gebied. Er wordt altijd gezocht naar een oplossing op maat zodat u 100 procent tevreden zult zijn.

 

https://www.noltemezzanine.nl/