S Pat
Image default
Banen en opleidingen

Supply Chain Manager Yarns

Introductie

Beaulieu Yarns International is een dochteronderneming van Beaulieu International Group. Naast vezels en technisch textiel maakt de divisie ook deel uit van de business unit engineered products.

Beaulieu Yarn International is een leverancier van hoogwaardige garens. Het bedrijf heeft een fabriek in België (Komen), een fabriek in Frankrijk (Comines) en een fabriek in China (Weihai) en is een expert in het produceren van garens voor tal van markten zoals auto’s (zoals tapijten en auto-interieurs). Contractmarkt (bijvoorbeeld tegels voor hotels, ziekenhuizen, scholen enz.) En residentiële markt (inclusief tapijten,  Batmatten en deurmatten voor huizen). Het bedrijf stelt duurzame ontwikkeling en innovatie voorop. Om ervoor te zorgen dat alle zaken met betrekking tot de supply chain van deze drie fabrieken (Komen, Comines en Weihai) vlot verlopen, zijn we op zoek naar de supply chain manager van Beaulieu Yarns.

Jouw verantwoordelijkheden

Als supply chain manager ben je verantwoordelijk voor het bewaken en beheersen van de relatie tussen vraag en aanbod op korte en lange termijn. Hiervoor kunt u middelen (materialen, machines, activiteiten etc.) koppelen aan verkoopprognoses. U kunt de supply chain optimaliseren en een knooppunt worden voor planning, operationele uitmuntendheid en voorraadbeheer. Op deze manier kunt u er samen met uw collega’s voor zorgen dat de garenafdeling van de Beaulieu International Group strategische verkoop- en servicedoelstellingen kan behalen.

Concreet bestaat jouw takenpakket uit:

 • U kunt wereldwijde supply chain management-activiteiten beheren en controleren om de beste informatie en productstroom te verkrijgen. Je bent voortdurend bezig met het voorspellen, analyseren, exploiteren van plannen en het ontwikkelen en meten van KPI’s om een ​​balans te vinden tussen vraag en aanbod.
 • Je bent verantwoordelijk voor de verdere opbouw en professionalisering van voorraadbeheer binnen de garenafdeling door optimalisatie en implementatie van het systeem. U kunt eenvoudig bladeren door de complexiteit en last-minute tijdlijn van de garenafdeling.
 • Je kunt investeringsadvies geven en structureel advies formuleren om de (kosten) efficiëntie en productiviteit van processen in de supply chain te verbeteren.
 • In deze functie geef je leiding aan 12 medewerkers in het supply chain team (planning, magazijn en logistiek). Je bent uiteindelijk verantwoordelijk voor de planning, voorraadbeheer en verzending.
 • Je werkt nauw samen met productie-, verkoop- en inkoopteams en inspireert tot overleg en teamwork. U maakt verbinding met de productiemanager. Je weet hoe je met vakbonden moet omgaan.
 • Je bouwt en onderhoudt sterke langetermijnrelaties met stakeholders en grondstoffencentra (additieve logistiek, etc.).
 • Je maakt deel uit van het managementteam van de garenafdeling en rapporteert rechtstreeks aan de algemeen directeur van de afdeling.
 • Je werkt voornamelijk in de kantoren van Comines en Comines (Frankrijk) en gaat af en toe naar de fabriek in China (Weihai). U heeft internationale zorgen.

Jouw profiel

 • Je hebt een masterdiploma (economie, financiën, engineering) en tien jaar ervaring in supply chain.
 • U kunt beter een APICS-certificaat hebben en ervaring hebben met supply chain-systemen en operationele uitmuntendheid. Kennis van ERP-software is een groot voordeel. Je hebt kennis van demand management en forecasting processen.
 • Je bent een sterke personeelsmanager die zelfstandig of in teamverband kan werken en op verschillende locaties en culturen kan werken (van operators tot vakbonden en management).
 • Je beschikt over uitstekende communicatie- en onderhandelingsvaardigheden. Je hebt vaste voet aan de grond, zelfverzekerd genoeg waar nodig en besluitvaardig en besluitvaardig.
 • Je hebt het vermogen om problemen te analyseren en op te lossen.
 • Multitasken is voor u absoluut geen probleem, u kunt uw werk eenvoudig organiseren en prioriteren. Je presteert goed onder druk.
 • Je bent tweetalig (Nederlands-Frans) en beheerst het Engels.

Ons aanbod

In Beaulieu krijg je de kans om met ons mee te groeien en de opwindende en uitdagende wereld van garen verder te ontdekken. Beaulieu is trots op de nieuwe ontwikkeling die ze hebben bereikt bij hun klanten en hoopt u te laten deelnemen in de trots van het bedrijf.

 • Beaulieu staat voor een open, multiculturele en informele werkomgeving, waar je echt op kunt vertrouwen en initiatief kunt nemen.
 • Er is een levendig team om je heen.
 • Jouw energie, verantwoordelijkheid en inzet worden omgezet in een marktconform salaris met aantrekkelijke buitengerechtelijke voorwaarden.

https://www.vindazo.be/vacatures/supply-chain-manager.html