S Pat
Image default
Hobby en vrije tijd

Mijn eerste jaarboek

Het eerste jaar van je baby is een jaar om nooit te vergeten. Het meest bijzondere jaar van het leven als mama. De tijd gaat zo snel, iedereen zegt het, en het is een cliché, maar het is echt zo waar! Daar kom je pas achter op het moment dat je kleintje geboren is. Van een heerlijk pasgeboren babytje in een jaar tijd naar een ontdekken, misschien zelfs al lopende, dreumes.

Alle hoogtepunten, maar ook alle kleine bijzondere herinneringen zijn zo waardevol om vast te leggen. Niet alleen maar jou als mama, maar ook voor later voor je kindje. Je maakt in het eerste jaar ontelbare foto’s maar hoe bijzonder is het om alles vast te kunnen leggen in één boek. Bijzondere gebeurtenissen omschreven door jou als moeder, eventueel met daar een daarbij horende foto.

 

 

Een leuk cadeau voor de kersverse moeder

Mijn baby eerste jaar boek is een boek dat echt het perfecte cadeau is om te geven aan de mama-to-be, of de kersverse mama. Hierin kan de moeder alle voor haar bijzondere momenten vastleggen door middel van geschreven teksten. Leuk om later terug te kijken, maar ook leuk voor het kindje wanneer deze zelf volwassen is!

Er zijn verschillende types van een mijn eerste jaar boek. Zo zijn er unisex boeken, voor als het geslacht nog niet bekend is, maar je al wel vast dit te-leuke boek cadeau wilt geven. Of wanneer je als mama zijnde het geslacht nog niet wilt weten maar al wel een boek in je bezit wilt hebben. Uiteraard zijn er ook speciale boeken voor jongens en meisjes. Super leuk met leuke kleurtjes!

 

Alle momenten vastleggen

Van het geboortegewicht tot het eerste lachje, tot de eerste echte spuitluier, sommige dingen kun je invullen door middel van voorgedrukte vragen. Deze helpen je een structuur te geven aan je boek. Maar uiteraard is er meer dan voldoende ruimte overgelaten waar jij als moeder je eigen gedachten, gevoelens en bijzondere momenten in kunt vullen. De opbouw van het boek, de combinatie van vragen, open ruimtes voor tekst en ruimte genoeg voor foto’s maken dat je het invullen van dit boek gewoon een heerlijke activiteit gaat vinden.

 
Hoe bijzonder is het om later terug te lezen op welk moment je kleintje voor het eerst omrolde, of zijn eerste stapjes zetten. Wat dacht je van zijn eerste sinterklaascadeaus, de eerste Kerst? Completer dan dit eerste jaars boek vind je het niet!

 
Ben je nog op zoek naar het perfecte cadeau voor een babyshower of een kraamcadeau? Twijfel dan niet en geef dit bijzondere boek aan de moeder. Ze zal je eeuwig dankbaar zijn wat er is niks mooiers dan de mijlpalen en bijzondere momenten van je kleintje vast te leggen.