S Pat
Image default
Fotografie

Geniet optimaal van uw foto’s met een ChromaLuxe afdruk

Overweeg een afdruk op ChromaLuxe wanneer u een mooie foto goed tot zijn recht wilt laten komen. Bij een afdruk op ChromaLuxe wordt de afbeelding namelijk niet op maar in het materiaal gedrukt, wat zorgt voor een haarscherpe afdruk met prachtige kleuren. U kunt deze techniek gebruiken voor allerlei soorten afbeeldingen. Die mooie foto van de Victoria Falls, of die goed gelukte macro opname van een luipaard. Maar ook en fraaie skyline van New York kan natuurlijk worden afgedrukt of een mooie portretfoto. De keuze is wat dat betreft eindeloos.

Geniet optimaal van uw fraaiste foto’s

Als u prachtige afbeeldingen heeft waar u iets moois van wilt maken voor in uw huis of op kantoor, kunt u een ChromaLuxe afdruk overwegen. Dit is een fraaie afdruk die van uw afbeelding een waar kunstwerk maakt. Een afdruk op ChromaLuxe is van dusdanig goede kwaliteit dat u dit met een gerust hart cadeau kunt geven aan een familielid of een goede zakenrelatie. De fraaie kleuren steken prachtig af en bovendien heeft u een object aan de muur dat gemakkelijk schoon te maken is en vele jaren mooi blijft. Dat is dus heel wat anders dan een afdruk op fotopapier die u in een lijstje stopt.

Doe iets origineels met uw mooiste foto’s

Laat uw mooiste foto’s afdrukken op ChromaLuxe en geef een schitterend effect aan de foto. Een afdruk op ChromaLuxe kunt u laten maken in de door u gewenste afmetingen, desnoods tot op de millimeter nauwkeurig. Bij Re-Art in Almere gaan ze direct voor u aan de slag voor een prachtige afdruk van uw bijzondere foto’s. Andere soorten afdrukken zijn uiteraard ook mogelijk. Bekijk alle opties op de website en bestel direct zo’n fraaie afdruk. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of als u vragen heeft. De deskundige klantenservice staat u graag te woord.

https://www.re-art.com