S Pat
Image default
Dienstverlening

Een kijk naar de Kenmerken van hoverboards

Iedereen is zich bewust van het feit dat zelf balancerend elektrische scooters of hoverboards leuk zijn om te gebruiken en ze zijn steeds een trend. Een accessoire kan worden verworven om te garanderen dat u dubbel zoveel plezier kunt afleiden uit het hoverboard alleen. Deze kit bied je handbedieningen en een zitplaats voor je hoverboard, wat het transformeerd tot een elektrische skelter. Contrasterende naar en reguliere hoverboard, de toevoeging van Hoverkarts weg met de leercurve. Het is niet benodigd om in evenwicht te blijven. er is geen noodzaak om het talent om uw hoverboard met uw gewicht en uw voeten in controle te houden. Het enige dat nodig is, zit met twee handvaten aan uw grip en in mum van tijd bent u aan het rondrijden.

 

Als u van plan bent om gas te geven, moet het stuur naar voren worden geklapt als aan de andere kant, als je wil stoppen, kunt u het stuur naar achteren doen. Als u van plan bent op het terugdraaien kun je het stuur verder achteruit zetten. In een kwestie van seconden kan dit accessoire gemonteerd worden op de hoverboards met elastiek en klittenband. Er is geen wijziging aangebracht in je hoverboard, zodat deze nog geldig kan worden gebruikt in de conventionele stand-up. Het accessoire past bij alle hoverboard modellen en volwassenen en kinderen kunnen dit gebruiken. Dus bestel vandaag zodat u kunt profiteren van de voordelen van deze voortreffelijke vernieuwing, waardoor je dubbel plezier hebt van je hoverboard. Samen met de gepatenteerde bevestigingssysteem, Hoverkarts gekenmerkt met een race geïnspireerd gevormde stoel, een verstelbare zitplaats en een verstelbaar frame lengte voor optimaal manoeuvreren.

 

Producteigenschappen

 

Dit hoverboard transformeert in een zelf balancerend scooter in een skelter met een stoel beschikbaar gemaakt. U zult geen vervelende stand-up balanceren ervaren; zij kunnen eenvoudig intuïtief worden beheerd met de handgrepen.

Het past perfect in de 10″, 8″ en 6,5″ hoverboards, inclusief de modellen van de meeste bekende producten van in deze industrie.

 Dit kan eenvoudig worden aangesloten op uw hoverboard in een kwestie van seconden en er is geen vorm van modificatie die je op je hoverboard hebt. Rem, versnellen en maak een bocht met een goedkope intuïtieve en gebruiksvriendelijke handbedieningselem

https://www.swheels.nl/swheels-hoverkart/