S Pat
Image default
Electronica en Computers

De voordelen van een API platform van dit bedrijf

Misschien heeft u vanuit andere bedrijven alle lovende geluiden gehoord over een API platform dat voor hen opgezet was door Datacon. Al meer dan 20 jaar levert dit bedrijf solide services op het gebied van API’s. Zij waren één van de voorlopers op dit front, waardoor het u niet zal verbazen dat zij nog altijd één van de beste bedrijven op dit vlak zijn. Ervaring en expertise in één. Dat is waar u naar op zoek bent. Datacon kan dit aan u bieden. Het API platform dat zij voor u opzetten en managen is uiterst overzichtelijk, toegankelijk en goed te monitoren. Dit zal u een hoop bruikbare data opleveren die geanalyseerd kan worden, wat in het vervolg sneller zal leiden tot nieuwe oplossingen en nieuwe antwoorden op uiteenlopende vraagstukken. Dat is de kracht van data. Hierbij maakt Datacon gebruik van IPaaS oplossingen.

API platform en IPaaS: hoe zit dit precies?

IPaaS staat voor Integrated Platform as a Service. API’s maken het mogelijk voor twee programma’s om met elkaar te communiceren. Als de applicatie twee telefoons in de handen hebben, kunt u de API zien als de telefoonlijn. Op een API platform kunt u alle API’s op een overzichtelijke manier terug vinden en managen. Dit maakt het eenvoudiger om data te genereren, managen en analyseren. IPaaS maakt dit nog gemakkelijker, vanwege de link met Cloud toepassingen en mobiele applicaties. Dit verhoogt de snelheid waarmee data verkregen en geanalyseerd kan worden. Tevens zorgt de Cloud er voor dat bestanden en applicaties overal toegankelijk zijn. Het maakt uw bedrijf flexibeler.

Daarom kiest u voor Datacon

Datacon helpt u met het opzetten van een API platform in combinatie met IPaaS oplossingen. Doordat configureren in plaats van coderen wordt toegepast, zullen uw kosten lager uitvallen. Data kan sneller verkregen worden, en dus ook sneller worden geanalyseerd. Hierdoor kunt u vlugger betere oplossingen vinden, wat tot betere resultaten zal leiden.