S Pat
Image default
Woning en Tuin

De veiligheid van betonpoeren

Schuttingen en kleine bouwwerken zijn stevig te verankeren met betonpoeren. Wat zijn betonpoeren nu precies? Betonpoeren zijn prefab betonnen blokken die de klassieke gegoten funderingen vervangen. Ze zijn extreem sterk en zijn gemakkelijker om te laten plaatsen, maar dat zijn niet de enige voordelen. Betonpoeren staan namelijk bekend om hun duurzaamheid. Het kost extreem veel moeite om een betonpoer te beschadigen of door weersomstandigheden te laten aantasten.

Door betonpoeren te gebruiken als jouw fundering in en rondom jouw woning hoef jij jezelf geen zorgen te maken over een fundering die op de lange termijn beschadigd of versleten zal raken.

Door de lange levensduur hoef je ook maar een eenmalige investering te maken in het inkopen van het materiaal.

Het gebruik van betonpoeren

Het gebruik van betonpoeren is erg divers. Over het algemeen wordt de betonpoer gebruikt als fundering van een kleiner gebouw (carport, tuinhuis). Nu vraag je jezelf wellicht af waarom je voor betonpoeren zou kiezen en niet voor een gegoten fundering. Dit heeft te maken met de prijs, de tijd en het proces van betonpoeren. Het plaatsen van betonpoeren gaat namelijk een stuk sneller en er is minder mankracht voor nodig om ze te plaatsen.

Snel in gebruik

 

Als je betonpoeren laat plaatsen hoef je alleen maar een gat te graven en daar de betonpoer in te plaatsen. Je hebt geen last meer van een lange droogtijd of een complex proces die jouw bouwproces tegenhouden.

Betonpoeren zijn ook verkrijgbaar in hoogte verstelbare poeren en in diverse afmetingen. Bekijk op de website Betonpoer.com alle mogelijkheden. 

https://www.betonpoer.com/