S Pat
Image default
Sport

De populairste sneaker van het afgelopen voorjaar

Afgelopen voorjaar zijn er weer veel nieuwe sneaker gereleased. Veel merken hebben weer hard gewerkt om de juiste sneaker voor jou te ontwerpen die je goed kan combineren bij je zomeroutfits. Maar wat waren de populairste sneakers van afgelopen voorjaar?

Comme Des Garcons X Converse

Deze sneaker is een samenwerking tussen het merk Comme Des Garcons en Converse. Er zijn veel verschillende modellen van de Chuck Taylor variant van Converse in combinatie met de elementen van Comme Des Garcons. Wat je steeds vaker ziet tegenwoordig is dat een groot modemerk samenwerkt met een sneakermerk en dat levert vaak toffe en bijzondere sneakers op. Comme Des Garcons en Converse zijn hier een goed voorbeeld van.

Air Max 270 React

Als het gaat om innovatie van sneakers is Nike een merk dat enorm veel varieert in modellen, stijlen en kleuren. Dat is ook goed terug te zien in de Air Max 270 React. Deze sneaker is onlangs uitgebracht door Nike en is zowel voor mannen als vrouwen draagbaar. De Air Max 270 is afgelopen jaar vaak uitgebracht in verschillende kleur elementen, de React sneaker is in een wat nieuwer model ontworpen om de sneaker nog meer stijlelementen te geven.

adidas Nizza

Een andere opvallende sneaker is de adidas Nizza sneaker. Voor dit model wordt er gewerkt met iconische cartoons, die verwerkt worden in het design van de sneaker. Dit zorgt ervoor dat deze sneaker tijdloos blijft voor zowel jong als oud. Als voorbeeld het je de Nizza X Disney sneaker waarbij Goofy verwerkt is in de sneaker. Dit zorgt voor opvallende en kleurrijke uitstraling. Een sneaker die op dit moment erg populair is bij de oudere en nieuwe generatie.

Jordan 1 Mid Green Toe

De grootste trend van de afgelopen zomer was de Jordan 1 Mid Green toe. Grote sneakerwinkels hebben deze sneaker dit voorjaar in de schappen gehad, maar ook deze sneaker was binnen enkele dagen volledig uitverkocht. De sneaker is online nog wel te vinden als je bij het juiste platform terecht komt. Wat je kan zeggen over deze sneaker is dat het een echte classic is met nieuwe kleurelementen. En voor vele sneaker liefhebbers is dit echt een collectors item.

Dit waren de populairste sneakers van het afgelopen voorjaar. Wat goed te zien is, is dat mensen kiezen voor kleurrijke sneaker. Dit heeft te maken met de tijd van het jaar. Bij de zomer zie je toch vaak dat veel mensen kiezen voor wat lichtere sneaker en er meer gevarieerd wordt met kleuren.