S Pat
Image default
Beauty en verzorging

Hoe kan je het beste wimperextensions in Hengelo laten plaatsen?

Wanneer je van plan bent mooie wimperextensions in Hengelo te laten zetten, dan wil je natuurlijk wel dat dit op een goede manier gebeurt. Dat kan je onder andere laten doen door een professional, waarbij de natuurlijke vorm van de wimpers mooi uitkomt. Om te zorgen dat je een natuurlijke uitstraling hebt worden de wimperextensions in Hengelo op een bepaalde manier geplaatst waarbij je niet ziet dat deze nep zijn en zijn gezet. Wanneer je helaas niet gezegend bent met wimpers van een juiste lengte en je hebt hier wel behoefte aan kan je dat dus op die manier oplossen en wordt er gekeken naar een manier waarop je toch die perfecte wimpers op je ogen kunt laten plaatsen. 

Speciale techniek

Met een speciale techniek wordt er in de salon van de wimperextensions in Hengelo gewerkt, waarbij de haartjes allemaal stuk voor stuk worden geplaatst, zodat het mooiste resultaat kan worden bereikt. Middels deze speciale techniek zal je helemaal geen onderscheid hier tussen kunnen maken en zal je een daadwerkelijke betere uitstraling in je gezicht zien en wordt er ook een connectie gelegd tussen de materialen die er worden gebruikt en daarnaast de manier waarop deze worden geplaatst. De klant staat hierbij natuurlijk centraal. 

Niet pijnlijk

De behandeling is helemaal niet pijnlijk en het gaat erom dat de klant zich prettig voelt bij datgeen dat er wordt gedaan. Men kan zich voorstellen dat het hebben van een behandeling dichtbij de ogen niet heel erg leuk lijkt om te doen, maar omdat de specialisten hiervan weten, weten zij goed hoe dit moet worden aangepakt en zullen ze je als klant helemaal goed verzorgen en behandelen en je thuis laten voelen in de salon wanneer de wimperextensions in Hengelo worden geplaatst. Ook kan je altijd bij hen terecht wanneer je vragen hebt, waarmee de service en de customer journey ook wordt geoptimaliseerd.