S Pat
Image default
Winkelen

De beste kappers in Raalte

Als je mooi gekapt de deur uit wil gaan, zit je in Raalte goed. Raalte heeft namelijk diverse kapperssalons die je kunnen voorzien van een nieuwe coupe, kapsel of kleur. Hieronder geven wij een korte introductie van wat Raalte te bieden heeft op het gebied van kappers.

Eva’s Hairstyling

Eva’s Hairstyling is misschien wel de bekendste kapperszaak van Raalte. Deze kapperszaak bestaat al meer dan 25 jaar en staat bekend om de ervaren medewerkers met een goede service. Ze bieden een breed scala aan various services aan. Van een nieuwe coupe of kleur tot een trendy dames- of mannenkapsel. Mocht je vragen hebben over de kappers services of heb je interesse in een van de behandelingen dan kan je altijd contact opnemen.

Hair 4U

Vrijwel elk kappersvak is bij Hair4U vertrouwd. Door de jaren heen hebben zij hun salons uitgebreid met de meest moderne kapstoelen, wasfaciliteiten en producten. Kiezen voor de Hair4U professionals betekent kiezen voor veel ervaring, kwaliteit en passie voor het vak. De mooiste looks worden hier gecreƫerd en de klanten hebben altijd als doel het kapsel dat perfect bij zijn of haar gezicht past.

Zoem

Kapster Zoem staat bekend om haar knipkunsten. Zij staat garant voor professioneel advies en goede service. De klanten staan hierbij altijd centraal en ontvangen maatwerk met betrekking tot hun wensen. De kapster is in staat om te zorgen voor een look die volledig is afgestemd op de huidige trend. Kapster Zoem is een echte creatieveling en zorgt ervoor dat je de kapper met een grote glimlach verlaat.

Kappertjes

Deze kapperszaak staat bekend om hun knipkunsten voor kinderen. De medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen zich op hun gemak voelen in de salon waardoor knippen geen grote nachtmerrie meer is. Naast de standaard knipbeurt biedt Kappertjes ook speciale knipbeurten met een heleboel extras. De kinderen kunnen hierbij bijvoorbeeld kiezen voor een extra mooie vlecht, een stoere gekleurde haarstreng of een leuke staart. Hier bij Kappertjes laten ze de kinderen glimlachend de deur uit.

Indien je op zoek bent naar kappers in Raalte dan kan je een kijkje nemen op De Raalte Gids, waar je een breed aanbod vind van kappers in Raalte.

Conclusie

Raalte heeft een breed scala aan goede kapperszaken die ervoor zorgen dat je met een nieuwe look de deur uit kan. Van brave kapsalons waar je voor een standaard knipbeurt kunt gaan tot kapsalons die gericht zijn op kinderkapsalons. Voor ieder wat wils en voor ieder wat bij zijn of haar look past. Kijk daarom snel op De Raalte Gids voor een geschikte kapper.

.