S Pat
Image default
Banen en opleidingen

CDD Analist Complex Legal & Coporate Structures

Door middel van analyse- en communicatieve vaardigheden kunt u ervoor zorgen dat financiële en economische misdrijven worden teruggedrongen. Je werkt samen met collega’s van lokale banken, zakelijke klanten en andere afdelingen om ervoor te zorgen dat onze klanten de wet- en regelgeving met betrekking tot klantintegriteit naleven.

Samenwerken is onze manier van werken. Onze afdeling CLCS voert KYC-onderzoek uit op basis van Wwft en Wft en legt dit vast in de commentaren. De organisatiestructuur van bestaande klanten en potentiële klanten die door het analyseteam worden onderzocht, is zeer complex en door de deelname van trustpartijen en private equity is er een hoog structureel risico. Denk ook aan topklanten onder grote zakelijke klanten en complexe vastgoedklanten. In veel gevallen zijn documenten ook internationaal. Daarnaast zet het team zich ook in voor het analyseren van klanten met fondsen van derden, beleggingsinstellingen, betaaldienstverleners en crowdfundingfondsen.

In een complex juridisch en bedrijfsstructuur (CLCS) team analyseer je als analist CLCS complexe organisatorische / bedrijfsstructuren en hoge structurele risico’s, en evalueer je klantsignalen. Onderzoek de transparantie van transacties, kapitaalstromen, vermogensbronnen en controle- en eigendomskaarten, zodat risicofactoren duidelijk worden;

U moet proactief meedenken en ervoor zorgen dat u alle informatie die u nodig heeft op tijd ontvangt.

Je doet niet alleen onderzoek! Je betrekt lokale banken en zakelijke klanten bij je analyse, vertelt je wat je nodig hebt en geeft informatie over dit onderwerp. Je legt hun de bevindingen uit en bespreekt de beste oplossing;

Leg de resultaten uit die u heeft gevonden en bespreek de beste oplossing;

Indien nodig kunt u ook contact opnemen met klanten;

U kunt uw uitgebreide ervaring gebruiken bij klantonderzoeken en het schrijven van recensies. Ook kun je kennis over zakelijke leningen en klantintegriteit toepassen in enquêtes en deze kennis en ervaring delen met collega’s.

Kortom, u wilt ervoor zorgen dat u de juiste informatie krijgt, een grondige analyse uitvoert, problemen tijdig opspoort en daarbij in contact blijft met de lokale bank en de collega’s van haar klanten. Zo zorg je ervoor dat de Rabobank zaken doet met klanten die voldoen aan wet- en regelgeving op AI gebied!

Met jouw talenten

In de functie van analist CLCS zijn klantgerichtheid, communicatieve vaardigheden, het vermogen om problemen te analyseren en op te lossen, betrouwbare oordelen en realisatie van resultaten essentieel. Daarnaast is het belangrijk om alles in de volgende checklist te identificeren:

Afronden van HBO- of WO-opleiding (bij voorkeur juridische of economische richting);

Relevante werkervaring;

Begrijp de complexe organisatiestructuur

Begrijp de structuur en cultuur van Rabobank;

Ervaring en inzichten in financiële dienstverlening

Vaardig in het Nederlands en Engels (gesproken en geschreven)

Wil jij dit ook?

De beste versie van jezelf zijn? We helpen je graag door te focussen op je ontwikkeling en te investeren in een continue leeromgeving. Wij bieden u ruimte voor innovatie en bedrijfsontwikkeling. Op deze manier bieden we je veel doorgroeimogelijkheden en helpen we je verwachtingen te overtreffen en goed werk te leveren, zodat je kan doorgroeien tot professional.

Daarnaast kunt u ook op ons rekenen (op basis van 36 uur werk per week):

Salarisindeling van positie 7/8/9; (€ 2.723,00- € 5.252,00);

Dertiende maand en vakantiegeld;

Budget voor personeelsbeloningen (9-10% van uw maandelijks inkomen). Hoe u dit budget gebruikt, is aan u. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van extra vakantiedagen, extra sparen in pensioenen of zelfs maandelijks dit budget betalen;

Reist u met het openbaar vervoer, dan kunt u 100% van de kosten vergoeden! Rijdt u of rijdt u nog op een motorfiets? Kies dan voor de woon-werkvergoeding; u betaalt slechts 5% van de pensioenregeling.

https://www.vindazo.nl/keywords/financieel-analist.html