S Pat
Image default
Dienstverlening

Beveiligingssystemen: enkele manieren om je bedrijf beter te beveiligen

Beveiligingssystemen zijn zeker aan te raden voor je bedrijfspand. Veiligheid op de werkvloer is iets wat elke werkgever wenst. Dit betreft niet enkel een veilige werkomgeving, maar ook zaken zoals het weren van inbrekers en het beschermen van de bedrijfsgegevens. Er wordt veel ingebroken in bedrijfspanden, waardoor het des te belangrijker is om voor goede bedrijfsbeveiliging te kiezen. Zo zorg je voor meer veiligheid in en rondom het pand. Maar welke beveiligingssystemen kun je gebruiken om jouw bedrijfsbeveiliging te optimaliseren? Wij vertellen het je in dit artikel. Lees snel verder voor meer informatie over de diverse beveiligingssystemen.

Laat een alarmsysteem aanbrengen

Beveiliging is echt noodzakelijk. Door een beveiligingssysteem zoals een alarmsysteem te installeren, kun je een verschil maken in je bedrijfsbeveiliging. Met een professionelen alarminstallatie worden inbrekers razendsnel gedetecteed. Ook kan een alarmsysteem worden verbonden met de meldkamer, waardoor de politie direct op de hoogte gesteld wordt van een inbraak.

Kies voor een toegangscontrole systeem

Dagelijks wordt er toegang verleend binnen je bedrijf. Door te beheren wie er wanneer naar binnen mag, kun je jouw medewerkers, bedrijfseigendommen en belangrijke informatie beschermen. Kies je voor een toegangscontrole systeem, dan worden toegangsdeuren en poorten voorzien van lezers die enkel met een speciale sleutel of tag geopend kunnen worden. Echter kunnen deze ook op andere manieren geopend worden. Door een pinpas of druppel bijvoorbeeld.

Breng camerabeveiliging aan

Ook camerabeveiliging is een perfecte toevoeging op jouw beveiligingssysteem. Zo kun je goed een oogje in het zeil houden. Een camera schrikt inbrekers af, kan deze identificeren en ook bewijsmateriaal van een eventuele inbraak opslaan. Daarbij is het mogelijk om de beelden van je beveiligingscamera op je telefoon of tablet te bekijken. Dit kunnen live beelden zijn, maar ook beelden die al zijn opgenomen. Geef ook duidelijk aan dat er zowel zichtbare als onzichtbare camera’s in en rondom het pand zijn geplaatst. Een inbreker denkt dan nog wel een paar keer na voor hij besluit bij je in te breken.

Bescherm je pc’s en internet

Er is steeds meer sprake van digitalisering. ICT wordt dan ook in diverse aspecten van de samenleving toegepast. Echter kan dit nieuwe gevaren met zich meebrengen, zoals Ddos aanvallen op je bedrijf of phishing. Het is daarom erg belangrijk om de online omgeving van je bedrijf te beveiliging. Door diverse beveiligingstoepassingen te installeren, kun je jouw bedrijfssystemen, data en processen beschermen.

Kies voor surveillance

Ook voor surveillance kiezen is zeker aan te raden. Als je kiest voor een alarmsysteem, dient er ook goede opvolging te zijn. Je moet weten wat te doen als het alarm afgaat, je een inbreker tegenkomt of als er brand is. Als je een surveillant inschakelt, zullen de meldingen altijd meteen door een surveillant worden opgevolgd.

Integreer je beveiligingssystemen met Primion security management

Met een Primion safety en security management systeem kun je jouw beveiligingssystemen geheel met elkaar integreren. Met ons prime security management leveren we de beste middelen die ervoor zorgen dat jouw beveiligingsteam dag en nacht jouw bedrijf optimaal kan beveiligen. of het nu inbraak- of brandbeveiliging betreft: onze producten zijn de perfecte toevoeging op de totale beveiliging van jouw bedrijfspand. Primion levert steeds meer geïntegreerde bedrijfsoplossingen als dan niet via de cloud. Dit zorgt voor een vereenvoudiging van het beheer van je bedrijfsbeveiliging door de security manager en verbetert tevens de functionaliteit. Je coördineert alles slim vanuit een gebruikersinterface.

Security management als integrale oplossing

Ons security management systeem is een integrale oplossing. Met slechts een interface heb je alle systemen voor jouw beveiligingsmedewerkers overzichtelijk in beeld. Wij integreren bestaande oplossingen van diverse leveranciers op een centraal platform. Hierdoor kunnen de afhandeling, verwerking, rapportage en evaluatie handig vanaf een plek plaatsvinden. Dit zorgt ervoor dat je minder tijd verliest door het zoeken naar diverse platformen voor specifieke handelingen. Sterker nog, je wint er zelfs tijd mee.

Over Primion

Primion benelux is de specialist waar je zijn moet als het gaat om beveiligingsoplossingen voor de zakelijke markt. Wij hebben 2 vestigingen, waaronder 1 vestiging in Malle bij Antwerpen en 1 vestiging in Nederland. Wij beschikken over ruim 93 medewerkers die elk hun eigen expertise hebben. Al onze bedrijfsoplossingen zijn van hoge kwaliteit. Ook staan wij voor korte lijnen en uitstekende service. Wij werken nauw internationaal samen tussen alle divisies om zo tot de beste oplossingen te komen voor specifieke en complexe vraagstukken bij onze klanten. Meer informatie over het integreren van beveiligingssystemen? Neem contact op met Primion. Ook beveiligingssystemen integreren? Kies dan voor een beveiligingssysteem van Primion. Onze software is eenvoudig te gebruiken met elke bestaande veiligheidsleverancier. Ook als je op zoek bent naar een gespecialiseerd en gecertificeerd bedrijf, hebben wij zo onze partners. Heb je nog vragen over onze software? Dan staan onze medewerkers je graag te woord. Kies ook voor de beste bedrijfsbeveiliging voor de zakelijke markt en maak de keuze voor het integreren van je beveiligingssystemen met de software van Primion.

https://www.primion.nl/