S Pat
Image default
Aanbiedingen

Haar eerste grote fiets

Winkelen voor een meisjesfiets 20 inch, voor je favoriete kleine meid? Maar eerst, een woordje over meisjes fietsen. Voor we beginnen, is het belangrijk te verduidelijken: er bestaat niet zoiets als een meisjes fiets. Kinderfietsen zijn niet geslachtsgebonden. Dat betekent dat elke 20-inch fiets potentieel een goede fiets is voor je kind.

Toch zijn er een paar dingen die een fiets tot een goede fiets voor een meisje maken.

De eerste, en meest voor de hand liggende, is dat hij vrouwelijk is. 

Het tweede is dat hij licht en makkelijk hanteerbaar moet zijn. Meisjes zijn over het algemeen minder gespierd en timide dan jongetjes, waardoor het extra belangrijk is dat hun fietsen licht en stabiel zijn.

En dan een woordje over het budget

Voordat je spot met het feit dat je niet zoveel wilt uitgeven aan een kinderfiets, moet je aan het volgende denken:

Fietsen van betere kwaliteit zijn lichter, en gewicht is alles als het erom gaat dat je kind plezier beleeft aan zijn of haar fiets.

Fietsen van hogere kwaliteit zijn duurzamer. Deze fietsen gaan jaren mee en kunnen dan nog steeds worden doorgegeven of verkocht. Ze gaan niet kapot en worden niet op de vuilnisbelt gegooid. Fietsen van hogere kwaliteit zijn intelligent ontworpen. Elk van de onderstaande bedrijven heeft tonnen geld en tijd besteed aan onderzoek, ontwikkeling en techniek. Deze fietsen zijn gemakkelijker te berijden en gemakkelijker en veiliger te hanteren.

Wat te zoeken in een meisjesfiets van 20 inch

Gewicht

We hebben dit al een paar keer genoemd, maar gewicht is alles bij het winkelen voor een kinderfiets. Meisjes, in het bijzonder, hebben de neiging om meer petite, meer timide, en minder gespierd dan jongens op deze leeftijd. Zij hebben veel baat bij een lichtere fiets.

Fietsen die je in een grote winkel koopt, kunnen gemakkelijk 40 of 50 procent (of meer !!!!) van het lichaamsgewicht van je kind wegen.

Voor een kinderfiets 24 inch moet je streven naar ongeveer 24 pond of idealiter minder.

Duurzaamheid

De keerzijde van gewicht is duurzaamheid. Je wilt geen fiets die licht van gewicht is, maar die een maand later stuk gaat of uit elkaar valt. Daarom raden wij aan een fiets van hoge kwaliteit te kopen die niet op de vuilnisbelt belandt. Dat is niet alleen slecht voor je portemonnee, maar ook voor het milieu.

Remmen

Handremmen zijn om een aantal redenen beter dan terugtrapremmen: Makkelijk te bereiken, makkelijk te trekken, remhendel.

Ze bieden een goede oefening en vaardigheid voor het fietsen als volwassene.

Ze zijn VEILIGER. Ze maken het trappen gemakkelijker. Veel kinderen raken in de war als ze achteruit trappen en plotseling tot stilstand komen. Iets anders waar je rekening mee moet houden als je naar remmen op een 26 inch fiets kijkt, is hoe gemakkelijk de remhendels te bedienen zijn. Ze moeten voor kleine handen gemakkelijk bereikbaar zijn en voor kleine handen gemakkelijk te bedienen. Alle fietsen op deze lijst voldoen aan dat criterium, maar veel kinderfietsen op de markt niet.

 

https://www.empressmanagementservices.nl/de-juiste-fiets-maat/