S Pat
Image default
Woning en Tuin

De Dakmakers, voor een gezond dak

De Dakmakers geven u graag dakadvies. Zowel op het gebied van onderhoud en preventie als reparatie en renovatie. Onze firma bestaat inmiddels al weer ruim dertig jaar en we zijn alle mogelijke dak-problemen in deze periode tegengekomen. Om u een indruk te geven: kleine en grote dak-beschadigingen als gevolg van een hagelbui of blikseminslag; lekkages door slijtage van materialen en bomen op daken die ernstige defecten veroorzaken.

Vakmensen

Onze vakmensen beschikken over de juiste papieren en kunnen op allerlei daken werken. De laatste jaren hebben we ons volop gespecialiseerd in het aanleggen van nieuwe daken. Graag vertellen we u persoonlijk alles over huidige trends als daken bekleed met houtsnippers en duurzame daken met bomen en/of mos. Als u er de ruimte voor heeft, kunnen we een jacuzzi op het dak plaatsen of desgewenst een mooie set zonnepanelen. Er is tegenwoordig echt van alles mogelijk op dak-gebied!

Periodieke controle van het dak

Is een dakonderhoud abonnement echt nodig? Naar onze mening wel. Het is de enige manier om grote dakschade voor te zijn en uw dak in optimale conditie te houden. Veel van onze klanten zijn enthousiast over het abonnement. Tijdens de jaarlijkse controle blijkt vaak dat het dak prima in orde is. In sommige gevallen zijn kleine herstelwerkzaamheden nodig. U weet in ieder geval altijd hoe uw dak er aan toe is. En mocht er voor de volgende inspectieronde onverwachte schade ontstaan, dan komen we direct naar u toe. Voor noodgevallen zijn we zeven dagen in de week, ook de avonden, bereikbaar. Huidige cliënten beoordelen ons zeer goed. Zo krijgen we bijvoorbeeld een 9,1 voor de afhandeling van reparaties of onderhoud en een 9,0 voor orde en netheid. Zoekt u een betrouwbaar dakdekkersbedrijf? U bent per direct meer dan welkom bij De Dakmakers!

http://www.dakmakers.nl/