S-pat

Best verkochte dakkapellen

Bent u iemand die wel een dakkapel of dakraam kan gebruiken? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Wanneer u voor dakkappellen.pro kiest dan maakt u een goede investering. Wij zorgen ervoor dat u meer ruimte en licht krijgt.

Omdat wij al een aantal jaren ervaring hebben in deze sector, kunnen wij de duurzame producten leveren voor een aantrekkelijke prijs.

Wij kunnen helaas geen vaste prijzen aantonen, dit komt omdat wij de kappellen op maat maken en de klant kan het materiaal zelf uitkiezen. Geen enkel product is dus standaard.

De dakkapellen die wij aanbieden zijn o.a. van kunststof en hardhout, er is ook een mogelijkheid om deze 2 te combineren.

Iedereen in Nederland kan door dakkapellen.pro de kapellen en dakramen laten monteren.
Daarnaast krijgt u bij ons maar liefst 15 jaar lang garantie!

 

Maandelijkse acties

Iedere maand houden wij een actie. De acties kunt u altijd terugvinden op onze website.
Kan jij dus een verandering in je huis gebruiken? Heb jij graag wat meer licht op de slaapkamer of juist wat meer ruimte nodig? Neem dan zeker eens contact met ons op. Wij vinden klanten tevredenheid en service heel belangrijk en daarom helpen wij u graag verder.

 

Dakraam specialist van dienst

Naast dakkapellen plaatsen kunnen wij ook dakramen leveren. 

Het merk van de dakramen is Velux. De ramen zijn van dit merk zijn professioneel ontwikkeld en de accessoires hiervan zijn afgestemd. Het bedrijf Venelux houdt zich altijd bezig met het verzorgen van het comfort, ze proberen alles zo goed mogelijk te hanteren voor de klanten. Wat betreft de garantie, u krijgt van ons 10 jaar lang fabrieksgarantie op de constructie. Mocht u speciale wensen hebben voor de decoratie van het dakraam dan kunt u ons altijd een berichtje sturen. Wij kunnen enkel ramen komen plaatsen maar dit kan ook in combinatie met een dakkapel.

 

Een dakkapel dat bij jouw huis past

Er zijn allerlei verschillen soorten, maten en materialen die gebruikt kunnen worden voor een kapel. Het is wel belangrijk om de juiste keuze hiervoor te maken. U wilt natuurlijk dat het resultaat een mooi. De producten die wij verkopen kunnen op diverse soorten woningen toegepast worden. Hebt u moeite met het beslissen van de grootte en het materiaal? Dakkapellen.pro wilt u graag helpen bij het maken van u keuze. Wij kunnen u adviseren welk materiaal en welke maat het beste bij het huis staat. Omdat wij op een tranditionele wijze tewerk gaan en geen één dakkapel bij ons standaard is, kunnen wij de materialen combineren. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat wij voldoen aan de wensen van onze klanten.

 

Wanneer heeft u een dakkapelvergunning nodig?

Het kan wel eens voor komen dat een dakkapel plaatsen niet zomaar kan.
De locatie van de woning moet voldoen aan bepaalde eisen.
Vaak weten mensen niet of ze nu wel of geen vergunning nodig hebben. Daarvoor kan u ook bij ons terecht. Op onze website is er ook de mogelijkheid om een vergunningscheck te doen.

Zou u een vergunning nodig hebben, dan zijn wij bereid om deze geheel kosteloos voor u te verzorgen. De leges kosten zijn hier niet inbegrepen, deze worden door de gemeente berekend. De kosten hiervan verschillen per gemeente.

 

Geplaatst in ZZP
S-pat

Welkom bij Dakkapel montage. Uw dakkapellen specialist!

Wij zijn dakkapel experts, gevestigd in Lelystad. In ons bedrijf werken enkel zeer professionele specialisten die u in één dag kunnen voorzien van een dakkapel van uitstekende kwaliteit. Wij kunnen zelfs meerdere dakkapellen bouwen binnen één dag! Bezoek onze website: https://www.dakkapelmontage.nl/

 

Specialisten aan het werk

Als specialisten vinden wij ook dat onze functie niet alleen bestaat uit het plaatsen van een dakkapel, maar ook vinden we het belangrijk om met u als klant mee te denken zodat de dakkapel je niet alleen meer ruimte oplevert maar ook de uitstraling van je woning zal behouden. Zo hebben wij bijvoorbeeld kunststof dakkapellen of een houten dakkapel. Dakkapelmontage levert zowel een plat dak of een schuin dak (slepend dak met dakpannen) en ook een enkele of dubbele verhoogde nok.

Mocht je op zoek zijn naar een prefab dakkapel of een betaalbare traditionele dakkapel is dit hét moment om te stoppen met zoeken. Je hebt een team van betrouwbare experts gevonden die je graag helpen tegen een lage prijs. Een gesprek met onze adviseur kost u niks en is geheel vrijblijvend, contacteer onze adviseur!

 

Een offerte of een prijsindicatie aanvragen

Ben je op zoek naar een dakkapel en ben je benieuwd wat je dakkapel kost? Op de website dakkapelmontage.nl bij dakkapel prijzen tonen wij verschillende afmetingen met daarbij verschillende prijzen. Je kunt bij Dakkapelmontage ons offerteformulier invullen zodat je van ons een indicatieve offerte zult ontvangen. Je kunt ook geheel vrijblijvend onze adviseur een kijkje laten komen nemen. Hij kan alles met je opmeten,overlopen en de wensen met je bespreken waarna je een offerte op maat zal krijgen. Onze adviseurs zijn beschikbaar van Ma t/m Za, ook tijdens de avond!

Heb je interesse of vragen? Neem dan contact met ons op, we staan je graag te woord. Wil je een offerte aanvragen? Klik dan op de offerte button.

 

Meer Ruimte en meer Licht

Heb je nog een donkere zolder of een donkere slaapkamer die wat extra ruimte en/of licht kan gebruiken? Dan is een dakkapel de oplossing. Een dakkapel zorgt voor een comfortabele leefruimte en geeft meer inhoud aan je woning. In bijna alle gevallen is een dakkapel dus ook een aanpassing die voor een meerwaarde van je huis zorgt.

Het is dan ook logisch dat je het plaatsen van een dakkapel of dakraam overlaat aan dakkapel specialisten, zoals ons. Je kunt bij ons aangeven hoe je de binnenkant van de dakkapel wilt laten afwerken, er zijn bij ons dan ook diverse mogelijkheden wat afwerking betreft.

 

Hoe lang is uw garantie?

Wij staan 100% achter ons product. Wij leveren enkel uitstekende kwaliteit. Daarom krijg je bij ons 15 jaar garantie op alle dakkapellen, plus 10 jaar fabrieksgarantie op de dakramen. Ook beschikken we ook over een 24h service voor eventuele problemen. Bij ons betaalt u het juiste bedrag.

Dakkapel montage heeft als doel de laagste dakkapel prijzen te hanteren. We werken zeer klantgericht en vinden het dan ook belangrijk dat je als klant een hoogwaardig scherp geprijsde dakkapel afgeleverd krijgt. Je hoeft bij ons ook geen aanbetaling te doen (betaling vooraf), je betaalt pas als je dakkapel wordt opgeleverd door één van onze medewerkers. We vinden het namelijk belangrijk dat je kunt zien waarvoor je betaald.  

 

Dakkapel montage is snel van dienst

In de meeste gevallen kunnen we het dakkapel en/of dakraam binnen een dag monteren. Na het uitbrengen van de offerte kunnen wij na akkoord meestal binnen drie weken de dakkapel al plaatsen. Dit kan echter afwijken indien er nog een vergunning nodig blijft te zijn. Dan moet je rekenen op zes à tien weken voordat we je dakkapel kunnen komen plaatsen.

 

Geplaatst in ZZP
S-pat

Blok dakkapellen, hoge kwaliteit aan een lage prijs!

Bij ons, https://www.blok-dakkapellen.nl/, kun je altijd terecht voor eerlijk advies en goede informatie. Wij doen ons vak met een passie en dat is terug te zien aan de kwaliteit van ons werk. En dit doen we aan een laag tarief!

Wij leveren traditionele dakkapellen die met de hand ter plekke worden gebouwd in de stijl van uw huis, zelfs het dakraam en kozijnen kunnen wij onder handen nemen. Hiernaast leveren wij ook prefab dakkapellen van kunststof of hout. En heb je nog ruimtes die afgetimmerd moeten worden? Dan ben je bij ons hiervoor ook op het juiste adres!

Wij weten dat kwaliteit dakkapellen niet duur hoeven te zijn, en we zijn niet bang om dat te bewijzen. Wij geven namelijk op al onze dakkapellen de laagste prijs garantie. En je hoeft niet bang te zijn dat je te ver van ons vandaan woont, wij plaatsen namelijk dakkapellen of Velux dakramen door heel Nederland!

Binnen 1 minuut heb je je gratis en vrijblijvende offerte op maat!

 

 

De voordelen

Een dakkapel laten plaatsen is een goede investering! Je zorgt voor een meerwaarde van het huis. Vaak wordt een dakkapel geplaatst op de eerste verdieping, hierdoor kun je een bestaande kamer groter maken en kun je zorgen voor een betere ventilatie en natuurlijk meer licht. Dakkapellen kun je namelijk ook uitrusten met een ventilatierooster, een elektrisch rolluik, een zonwering en meer!

 

Soorten, Maten en Materialen

Wij plaatsen uw dakkapel prefab of traditioneel. Prefab komt kant-en-klaar uit onze fabriek, terwijl traditioneel op maat word gebouwd. Ook wordt een traditionele dakkapel met de hand ter plekke gebouwd waardoor hij aan zal sluiten bij de bouwstijl van je woning. Je kunt bij beide opties zelf besluiten welke materialen er gebruikt worden. De materialen zijn dan ook de bepalende factor voor het uiterlijk, de prijs en het comfort. Er zijn verschillende soorten dakkapellen waar je uit kunt kiezen. Zo hebben we dakkapellen met een plat dak, een schuin dak, een enkele verhoogde nok en een dubbele verhoogde nok. Wil je hierover graag meer weten? Dan komen we graag bij u langs om u gratis en vrijblijvend advies te geven.

Plaatsing binnen een dag tijd!

 

Prijsfactoren

Het tarief van een dakkapel wordt slechts bepaald door een aantal factoren. De belangrijkste hiervan zijn de afmeting en gekozen materialen. Materialen kunt u altijd combineren. De meest geleverde types zijn een kunststof dakkapel en een houten dakkapel. Omdat je materialen altijd kunt combineren kun je dus bijvoorbeeld een houten kozijn nemen met een kunststof buitenafwerking, of net andersom. De lengte en breedte kun je zelf bepalen. Er zijn 2 maten waaruit je kunt kiezen: 150 cm en 175 cm hoog. Op onze dakkapel prijzen pagina vind je hiervoor een indicatieve prijs.

Bij ons kunt u alle kanten uit, daarom maken wij graag een dakkapel offerte op maat voor je! Dit kost en verplicht je helemaal tot niets. Je kunt ook zelf eenvoudig de indicatieve prijs berekenen met behulp van onze configurator!

 

Onze actie van de maand

Iedere maand hebben wij een nieuwe actie waarmee u extra voordeel kunt behalen. De actie van de maand kan bijvoorbeeld het gratis aftimmeren van een dakkapel zijn. Maar ook honderden euro’s dakkapel korting! Wil je weten welke actie wij deze actie voor jou hebben? Bekijk deze dan nu op onze dakkapel actie pagina.

Onze prijzen zijn eerlijk, inclusief plaatsing

 

Dakkapel zonder vergunning

In Nederland zijn de regels, als het gaat om de dakkapel vergunning, heel verschillend. Waar mag je wel een dakkapel plaatsen zonder vergunning en waar niet? In 9 van de 10 gevallen mag je zonder vergunning aan de achterzijde van een woning een dakkapel plaatsen. Er gelden wel enkele standaard voorwaarden, deze kun je lezen op onze vergunning pagina. Er zijn ook gemeentes in Nederland waar je geen vergunning hoeft aan te vragen voor de bouw van een dakkapel op de voor- of zijgevel. Ook de informatie hierover kun je op onze vergunning pagina terug vinden. Mocht een vergunning nodig zijn, kun je dit gerust aan ons overlaten. We doen dit namelijk dagelijks, al jarenlang!

 

Meer over Blok-dakkapellen

We hebben meer dan 25 jaar aan ervaring met het plaatsen van dakkapellen en dakramen. Wij plaatsen voor de laagste prijs, door heel Nederland! Met ons team van professionals plaatsen wij in slechts in 1 dag tijd een dakkapel of dakraam van uitstekende kwaliteit!

 

Geplaatst in ZZP