Gemeente zorgverzekering

Ligt uw inkomen onder het gemiddelde, maar wilt u wel goed verzekerd zijn voor zorgkosten? Dan kunt u wellicht rekenen op de gemeente verzekering van Salland. Een gemeente zorgverzekering is een collectieve zorgverzekering die ervoor zorgt dat iedereen kan profiteren van goede zorg. De gemeente biedt een tegemoetkoming in de kosten van uw premie en vanzelfsprekend zijn kinderen tot 18 jaar gratis met u meeverzekerd. Bij Salland wordt geen onderscheid gemaakt op basis van leeftijd of gezondheid. Wij zijn van mening dat iedereen de beste zorg moet kunnen ontvangen zonder hiervoor de hoofdprijs te betalen.

Regionale zorgverzekeraar Salland

Salland is als regionale zorgverzekeraar actief in Overijssel en Gelderland. Dit houdt in dat wij in deze regio afspraken maken met verschillende zorginstanties over de kwaliteit en de kosten van de zorg. Wij leveren hier zelf ook een bijdrage aan, door een deel van de zorgpremie direct te investeren in de zorg. Toch kunnen wij elk jaar weer de zorgpremie laag houden, omdat Salland geen winstoogmerk heeft. 

Aanvullend verzekerd

Bij Salland bieden we u graag een verzekering die goed aansluit op uw wensen en situatie. Daarom heeft u bij ons een ruime keuze uit maar liefst vijf verschillende aanvullende verzekeringen. Daarnaast zijn er drie losse tandartsverzekeringen. Sinds 2018 bieden we ook de handige Compact verzekering, waarmee u recht heeft op 9 fysiotherapiebehandelingen, spoedeisende zorg binnen Europa en volledige vergoeding tot 250 euro per jaar van tandartskosten.

Nieuwe zorgpremie 2019

Iedereen betaalt bij Salland dezelfde basispremie. Deze wordt ieder jaar opnieuw vastgesteld, omdat jaarlijks veranderingen doorgevoerd worden in de zorg. Op de website van Salland kunt u uitrekenen welke nieuwe zorgpremie 2019 u gaat betalen. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen, zodat we u kunnen helpen met het afsluiten van de juiste zorgverzekering. Ook beantwoorden we graag al uw vragen.

 

 

https://www.salland.nl/

ZorgDirect basisverzekering 2019

Ben jij graag actief bezig met je gezondheid en ontwikkeling? Dan past een zorgverzekering van ZorgDirect bij jou. Als je bij ons een basisverzekering 2019 afsluit, dan ben je niet alleen verzekerd voor goede zorg als je iets mankeert. Wij denken namelijk ook graag met je mee als het gaat om gezond en fit blijven, zowel fysiek als mentaal. Zo kun je via ZorgDirect verschillende handige apps downloaden die je helpen om aan je gezondheid te werken. Daarbij hebben we de GRIP tool voor je ontwikkeld, waarmee je stress kunt verlagen door effectiever je tijd in te delen. Ook vind je op onze website en onze Facebook pagina veel interessante informatie over uiteenlopende onderwerpen die met gezondheid te maken hebben.

Aanvullende en tandartsverzekeringen

Als je een basisverzekering hebt afgesloten, dan heb je alleen recht op vergoeding van noodzakelijke zorg. Hierbij kun je denken aan opname in het ziekenhuis, of een bezoek aan de huisarts. Als je onder de 18 jaar bent, dan kun je vanuit het basispakket nog wel tandartsbezoeken vergoed krijgen, of een aantal behandelingen bij de fysiotherapeut. Maar als je 18 jaar of ouder bent moet je aanvullend verzekerd zijn om een vergoeding te ontvangen voor dit soort behandelingen. Bij ZorgDirect heb je hierin een ruime keuze, met vijf aanvullende verzekeringen en drie losse tandartsverzekeringen.

Zelf online regelen   

Tegenwoordig kun je natuurlijk bijna alles online regelen. Zo ook bij ZorgDirect. Via Mijn Zorgdirect kun je al je zorgadministratie zelf bijhouden, van het indienen van declaraties tot het aanpassen van je gegevens.  Om declaraties indienen nog eenvoudiger te maken, kun je zelfs gebruik maken van de Declaratie-app. Kom je er zelf niet helemaal uit? Dan staat onze klantenservice graag voor je klaar. Je kunt ons niet alleen telefonisch bereiken, maar ook via Whatsapp!

https://www.zorgdirect.nl/

Overstappen zorgverzekering 2019

Voldoet de zorgverzekering die u voor dit jaar heeft afgesloten volgend jaar niet meer? Dan kunt u voor 2019 het beste kiezen voor een andere zorgverzekering of zorgverzekeraar. U wilt immers wel een zorgverzekering die aansluit op uw zorgbehoeften. Door veranderingen in de zorg, of in uw eigen situatie, kan het zijn dat uw huidige verzekering niet meer voldoende uw zorgkosten dekt. Daarom is het belangrijk om elk jaar na te gaan of uw zorgverzekering nog wel bij u past. Is dit niet het geval, dan kunt u het beste overstappen van zorgverzekering in 2019.

Zorgverzekeraar Salland

Denkt u erover om over te stappen van zorgverzekeraar en woont u in Overijssel of Gelderland? Dan is een zorgverzekering van Salland een logische keuze. Als regionale zorgverzekeraar zetten wij ons in om te zorgen dat u de best mogelijke zorg kunt krijgen bij u in de buurt. Aangezien we geen winstoogmerk hebben, kunnen we een groot deel van de zorgpremie investeren in dit doel. Ook heeft u bij Salland een ruime keuze uit aanvullende verzekeringen en diverse aparte tandartsverzekeringen. Zo kunt u altijd een zorgverzekering samenstellen die voldoet aan uw eisen en aansluit op uw situatie.

Lage premie 2019

Bij Salland begrijpen we dat u graag zorg van kwaliteit wilt, maar dat u hiervoor geen hoge premie wilt betalen. Daarom is ook de zorgverzekering premie in 2019 weer zeer betaalbaar, zoals u van ons mag verwachten. Iets anders waar u bij Salland altijd op kunt rekenen, is goede service. Zo helpen wij u graag met het vinden van de beste zorg dicht bij huis. Hiervoor kunt u terecht bij de specialisten van ons ZorgAdvies team. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van onze handige Zorgzoeker voor het vinden van de gewenste zorg. Heeft u vragen over onze zorgverzekering? Neem dan gerust contact met ons op.

https://www.salland.nl/