S-pat

Beste raambekleding voor de slaapkamer

Zelfs de meest extraverte en sociale mensen hebben een privéruimte nodig waar ze zich kunnen ontspannen en wat tijd kunnen doorbrengen, weg van het rumoer van de wereld. De slaapkamer is een plaats die iemand een veilige haven kan bieden om innerlijke rust en vrede te vinden.  Het is iemands privéruimte waar men een goed boek kan lezen, nadenken, mediteren of zich ontspannen om zich op te laden om de uitdagingen van de buitenwereld aan te kunnen.  Een mens brengt een derde van zijn leven slapend door, en iemands slaapkamer moet ontworpen en ingericht worden om aan zijn individuele behoeften en smaak te voldoen. Raambekleding gaat een heel eind in de richting van een uitgesproken thema voor de slaapkamer. Bij de keuze van raambekleding voor de slaapkamer moet men heel voorzichtig zijn, want een verkeerde keuze beïnvloedt de algemene sfeer van de kamer.

Functies die door raambekleding in een slaapkamer worden vervuld

Het juiste type raambekleding in de slaapkamer doet de kamer er aantrekkelijker en levendiger uitzien. Verder helpt sommige raambekleding de temperatuur in de slaapkamer te regelen door een extra isolatielaag in de slaapkamer aan te brengen en het er warm en behaaglijk te maken. Bovendien biedt de raamdecoratie ook de mogelijkheid van volledige verduistering, waardoor het totale zonlicht dat de kamer binnendringt kan verminderen. Het verzekert de eigenaar van totale rust en een gezonde slaap. Verder verfraaien ze de totale aanblik van de slaapkamer, want ze zijn heel strak en gemakkelijk schoon te maken.

Beste raambekleding voor de slaapkamer

Rolgordijnen:  Een rolgordijn gebruikt een stof die om een buis gerold is. Het wordt bovenaan het raam geplaatst. Ze fungeren als het beschermende schild in de slaapkamer als de eigenaar volledige privacy en minder licht wil. Ze zijn een van de beste opties als het om slaapkamerramen gaat. Rolgordijnen verduisterend bieden volledige controle over het licht als ze met een verduisterend materiaal worden aangepast. Rolgordijnen stroomlijnen het uiterlijk van de raambekleding in de slaapkamer en maken de kamer opgeruimd en strak.

Plisségordijnen: De volgende in de rij zijn de plisségordijnen, die van zachtere stof gemaakt zijn. Ze zijn voorzien van standaard lichtdoorlatende materialen die een zachte gloed van licht doorlaten en zo een comfortabele privé ruimte in de slaapkamer scheppen. Plisségordijnen maken elke slaapkamer anders, want ze hebben een heel eigentijdse stijl en passen ideaal in moderne grootstedelijke appartementen. Ze zijn ook succesvol in het scheppen van een perfecte warmte in de kamer zonder de verzengende stralen van de zon in de slaapkamer binnen te laten. Omdat het licht er niet helemaal door geblokkeerd wordt, ziet de slaapkamer er helder uit, zelfs als de jaloezieën dichtgetrokken zijn.  Plisségordijnen maken de slaapkamer visueel dynamisch, want ze zijn er in een grote verscheidenheid aan tinten en kleuren, die erg voordelig zijn. Ze bestaan uit één laag en zijn dus licht en gemakkelijk te bedienen.

Vouwgordijnen: Deze bedekken de ramen in de slaapkamer samen met het kozijn en geven een geraffineerde uitstraling aan de slaapkamer. Vouwgordijnen kunnen de slaapkamer veel levendiger maken omdat ze bij de kussens en banken in de slaapkamer passen. Ze voegen meer charme en stijl toe aan de slaapkamer naar gelang de persoonlijkheid van de eigenaar. Ze kunnen met een voering gebruikt worden om totale verduistering in de slaapkamer te garanderen. Een bijkomend voordeel van vouwgordijnen is dat ze gecombineerd kunnen worden met andere raambekleding in de slaapkamer. Vouwgordijnen bieden de eigenaar volledige flexibiliteit, want ze zijn er met meerdere ontwerpmogelijkheden.

De raamdecoratie in de slaapkamer weerspiegelt de persoonlijkheid van de eigenaar. Men moet de raambekleding voor de slaapkamer kiezen met in het achterhoofd zijn persoonlijke keuzes en voorkeur en er tegelijk voor zorgen dat ze geen deuk in het totale budget van de eigenaar slaan. Zo zal het kiezen van het juiste type rolgordijn voor de slaapkamer ervoor zorgen dat de persoon ontspannen en verjongd de buitenwereld met vertrouwen tegemoet treedt.

https://www.raamdecoratie.com
S-pat

De veiligheid van betonpoeren

Schuttingen en kleine bouwwerken zijn stevig te verankeren met betonpoeren. Wat zijn betonpoeren nu precies? Betonpoeren zijn prefab betonnen blokken die de klassieke gegoten funderingen vervangen. Ze zijn extreem sterk en zijn gemakkelijker om te laten plaatsen, maar dat zijn niet de enige voordelen. Betonpoeren staan namelijk bekend om hun duurzaamheid. Het kost extreem veel moeite om een betonpoer te beschadigen of door weersomstandigheden te laten aantasten.

Door betonpoeren te gebruiken als jouw fundering in en rondom jouw woning hoef jij jezelf geen zorgen te maken over een fundering die op de lange termijn beschadigd of versleten zal raken.

Door de lange levensduur hoef je ook maar een eenmalige investering te maken in het inkopen van het materiaal.

Het gebruik van betonpoeren

Het gebruik van betonpoeren is erg divers. Over het algemeen wordt de betonpoer gebruikt als fundering van een kleiner gebouw (carport, tuinhuis). Nu vraag je jezelf wellicht af waarom je voor betonpoeren zou kiezen en niet voor een gegoten fundering. Dit heeft te maken met de prijs, de tijd en het proces van betonpoeren. Het plaatsen van betonpoeren gaat namelijk een stuk sneller en er is minder mankracht voor nodig om ze te plaatsen.

Snel in gebruik

 

Als je betonpoeren laat plaatsen hoef je alleen maar een gat te graven en daar de betonpoer in te plaatsen. Je hebt geen last meer van een lange droogtijd of een complex proces die jouw bouwproces tegenhouden.

Betonpoeren zijn ook verkrijgbaar in hoogte verstelbare poeren en in diverse afmetingen. Bekijk op de website Betonpoer.com alle mogelijkheden. 

https://www.betonpoer.com/
S-pat

Een zwembad in de tuin het overwegen waard!

Een eigen zwembad in de tuin of in uw huis laten bouwen, het is een droom van velen. Na een lange werkdag lekker een plons nemen in uw eigen privé zwembad. Het is natuurlijk een hele klus en het kost veel geld, maar is dat het allemaal waard? Wij zetten hier de voor en nadelen van een zwembad in de tuin op een rijtje.

Nadelen

Indien u een zwembad in de tuin wilt laten hebben kan dat vele voordelen hebben, maar dit heeft natuurlijk ook een aantal nadelen. Zo kan het erg belastend voor de grond zijn waar u uw zwembad wilt laten bouwen. Wilt u het zwembad bijvoorbeeld in de tuin laten bouwen, dan moet u waarschijnlijk wel afscheid nemen van uw mooie gazon. Ook kost het laten bouwen van een zwembad op uw gebied flink wat geld. Daarnaast kost het onderhouden van een zwembad veel tijd. Het water dient schoon gehouden te worden en de vloer en wanden vergen tevens wat onderhoud. Dit kost natuurlijk ook wat. Gelukkig zijn er elektronische apparaten die je hierbij kunnen helpen maar die kosten ook wat.

Voordelen

Naast deze nadelen zijn er gelukkig ook heel wat voordelen van een zwembad laten bouwen in je tuin. Op warme dagen kun je zo een duik nemen in je eigen zwembad en kun je lekker afkoelen. Daarnaast zorgt een zwembad in de tuin bij veel mensen gelijk voor een vakantiegevoel en een gevoel van luxe. Daarnaast is een zwembad in je tuin of huis een investering voor je huis. De verkoopwaarde van je woning stijgt namelijk mee. Daarnaast kan je je zwembad die je laat bouwen op maat bestellen en laten plaatsen. Je kan zelf de lengte, breedte en diepte van het zwembad die je gaat laten bouwen kiezen.

Al overtuigd?

Zoals is beschreven heeft het laten bouwen van een zwembad een aantal voordelen en een aantal nadelen. Overweeg voor jezelf goed wat zwaarder weegt en maak zo de beste keuze!

 

Getest: Eenpersoonsbed Zita 90×200 van Emob

Toen ik het eenpersoonsbed Zita 90×200 van Emob zag op het plaatje zag was ik eigenlijk direct verkocht. Ik had nog niet eens verder gelezen. Het model straalt gewoon rust, warmte en zachtheid uit. Alles wat ik zoek op een slaapkamer. Het plaatje werd helemaal compleet toen ik erachter kwam dat er lades onder het bed zitten. Je kan nooit genoeg opbergruimte hebben, dus dit maakt het bed echt compleet voor op de kinderkamer. 

 

Van bed naar bank en van bank naar bed

Naast dat het een mooi en stijlvol bed is gebuikt mijn zoon het bed ook als bank. Door middel van de zachte stoffen bekleding maak je in een handomdraai een lekker lounge plek. Wij leggen bijvoorbeeld een sprei over het bed en leggen hem daarna vol kussens. Of hij nu een boek leest of met zijn vriendjes zit te gamen, hij is er niet weg te slaan. Dit scheelt veel ruimte in de kamer, zo hebben wij verder geen lossen stoel of bank meer nodig. Als het weer bedtijd wordt gaan de kussens en de sprei in een lade eronder en je comfortabele bed komt weer tevoorschijn.

Slapen en heel veel opbergruimte

Naast dat het een ideaal bed is zijn wij super blij met de opbergruimte. In één lade gaan bijvoorbeeld de kussens die gebruikt worden om er een bank van te maken. Op het oude bed gebruikten wij ook kussens om een bank te creëren maar deze lagen de hele avond en nacht op de grond naast het bed. Wat is het fijn dat deze direct in de lades kunnen worden opgeborgen. De andere lade wordt gebruikt voor speelgoed. Dit zat in een plastic box en stond in de hoek van de kamer. Eigenlijk was dit geen gezicht. De kamer is nu altijd heerlijk opgeruimd doormiddel van de greep loze lades. Dat dit greep loos is vind ik wel belangrijk voor de veiligheid. Je kunt je in het donker niet stoten aan uitstekende raden.

Alleen maar voordelen of toch niet?

Jazeker! De voordelen stapelen zich maar op. De kinderkamer lijkt door middel van dit bed alleen maar groter. Geen losse spullen meer maar alles in de onderliggende lades. Geen losse stoelen of bankjes meer nodig want in een hand omdraai creëer je van je bed een lekker chill plek. Het bed is makkelijk in elkaar te zetten en ziet er ook nog eens stijlvol uit.
Maar als ik toch iets moet verzinnen waarbij onze zoon even iets minder vrolijk werd. Hij wilde dolgraag een zwart bed, maar het Zita bed is er alleen in het grijs. Gelukkig was hij hier snel tevreden mee. Ik moet zeggen dat grijs ook veel minder massaal over komt dan een zwart bed. Vergeet ook niet het matras er los bij te kopen. Deze zit er namelijk nog niet bij. Nadeel? Eigenlijk wel fijn, zo kun jij je eigen keuze maken welk matras jij het beste vindt. Of te wel, reuzeblij!

Voor leuke accessoires van House Doctor bezoek je deze webshop

Ziet jouw interieur er al jaren hetzelfde uit en ben je toe aan iets nieuws? Bekijk dan eens de producten van House Doctor in de webshop van By Zenz. By Zenz is een Scandinavisch georiënteerde woonwinkel. Met de producten van House Doctor haal je trendy, moderne, strakke en functionele designs in huis. Je haalt een stukje Scandinavië binnen. Dit merk is namelijk een interieurmerk uit Denemarken. Wanneer je producten van House Doctor bestelt in de webshop van By Zenz weet je zeker dat je een uniek interieur hebt. Alles waar je naar op zoek bent, koop je bij deze specialist.

Maak een keuze uit diverse leuke producten of geef een cadeaubon cadeau

House Doctor gelooft dat accessoires in een woning gemixt moeten worden. Je koopt in deze webshop dan ook de meest uiteenlopende combinaties van producten van House Doctor. Wat dacht je van een schaal met een strak ontwerp in combinatie met ovenhandschoenen met daarop een grafische print? Ken je ook iemand die zijn keuken wilt aanpakken en zijn de producten van dit merk perfect voor hem of haar, maar weet je niet zeker wat diegene leuk vindt? Geef dan een cadeaubon als cadeau. Zo hoef je zelf niet te kiezen en kan hij of zij zelf de mok, pannenlappen, theedoeken of andere producten van House Doctor bestellen in de webshop van deze specialist.

Eenvoudig jouw favoriete product bestellen

Voor een uniek en persoonlijk interieur bekijk je de verschillende producten van House Doctor in de webshop van By Zenz. Wanneer je leuke accessoires hebt gevonden, wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk bestellen. In de webshop van By Zenz bestel je eenvoudig in een paar stappen jouw nieuwe House Doctor producten. Je kunt er zelfs voor kiezen om jouw bestelling thuis te laten bezorgen of om deze zelf op te halen in hun magazijn om zo eerder te genieten van jouw nieuwe producten.

https://www.byzenz.nl/
S-pat

Een eiken houten tafel van massief eikenhout

Een super mooie eiken houten tafel van massief eikenhout. Prachtig hand gemaakt in Scandinavische stijl. Een eiken houten tafel past bij elk interieur omdat het zo veelzijdig kan zijn. Eikenhout kan stoer maar ook heel rustig zijn. Dit ligt aan de olie die je erop doet. U kunt heel veel verschillende combinaties maken voor een eiken houten tafel. U begint met het kiezen van het tafelblad wat u het mooiste vind. Dit kan stoer zijn met een mooie ruige uitstraling voor dat extra beetje pit in je woonkamer. Maar dit kan ook heel degelijk en rustig zijn. Bij eikenhout is de keuze heel groot omdat je veel verschillende stijlen kunt maken met dit hout.

Wat zijn de stappen voor het bestellen van een eiken houten tafel

Je begint met het kiezen van een tafelblad. Dit kan stoer zijn met een mooie ruige uitstraling voor dat extra beetje pit in je woonkamer. Maar dit kan ook heel degelijk en rustig zijn. Na het kiezen van het tafelblad ga je de afmetingen van de tafel beslissen. Grote tafels zijn natuurlijk super handig voor grote gezinnen of families, maar kleinere tafels kunnen ook heel handig zijn voor wat kleinere gezinnen. Ook moet je grootte bij je smaak en interieur passen. Soms is een tafel te groot en dan wordt alle aandacht op de eiken houten tafel gevestigd en dat is niet wat u wilt. Stap drie is het kiezen van het onderstel. Het onderstel van een eiken houten tafel is te verkrijgen in verschillende kleuren, verschillende materialen en verschillende stijlen. Hierdoor zit er voor iedereen en voor elk interieur wel iets tussen om zo uw eigen eiken houten tafel helemaal naar uw smaak te maken zodat u er zo lang mogelijk van kunt genieten. Een eiken houten tafel past in ieder interieur.

De oplossing is rioolexpert Culemborg

Heeft u last van een verstopte gootsteen, een overstromende wc of water in uw doucheputje dat niet goed wegloopt? Van de kleinste tot de grootste rioolproblemen kunt u terecht bij rioolexpert Culemborg. De specialisten van deze ontstoppingsdienst staan dag en nacht voor u klaar om van u van uw rioolprobleem af te helpen. Overdag, maar ook ‘s nachts. Na een kort telefoontje weet de vakman of het een spoedgeval is of niet. Bij een spoedgeval staat hij binnen een uurtje op de stoep. In alle andere gevallen maakt de specialist een afspraak met u.

Hoe gaan de vakmannen van Rioolexpert Culemborg te werk?

De vakmannen van Rioolexpert Culemborg doen eerst een korte inspectie. Zo wordt duidelijk wat voor rioolprobleem is. Na uw goedkeuring gaat de specialist aan de slag en binnen een mum van tijd is het probleem verholpen.

Kosten Rioolexpert Culemborg

De meeste ontstoppingsdiensten vermelden de kosten niet op de site. Dit komt omdat de kosten van veel factoren afhankelijk zijn. De specialist stelt u aan de telefoon een paar vragen, waarna hij een kostenindicatie kan geven. Denk hierbij aan de volgende vragen:

  • In wat voor soort woning woont u?

  • Wat voor soort rioolprobleem heeft u last van?

  • Heeft u ooit eerder last gehad van een rioolprobleem?

  • Hoe diep zit uw riolering?

De vakmannen van Rioolexpert Culemborg doen hun best de kosten zo goed mogelijk in te schatten. Toch kan het gebeuren dat de werkelijke kosten uiteindelijk anders uitvallen. Vallen de kosten anders uit? Dan hoef je natuurlijk minder te betalen.

Riool ontstoppen Culemborg: zelf te werk gaan

Wij raden het af om zelf te werk te gaan bij het riool ontstoppen Culemborg. In de meeste gevallen maakt u het alleen maar erger, waardoor de kosten uiteindelijk zullen stijgen. Het gebruik van een ontstoppingsveer of hogedrukspuit nemen veel risico’s met zich mee. De ontstoppingsveer kan vast komen te zitten. Hierdoor beschadigd uw riolering. Het gebruik van een hogedrukspuit is erg precies en vergt veel kennis. Daarom raden wij aan Rioolexpert Culemborg in te schakelen.

 

https://www.ontstoppingsdienst-culemborg.nl/rioolservice
S-pat

De Dakmakers, voor een gezond dak

De Dakmakers geven u graag dakadvies. Zowel op het gebied van onderhoud en preventie als reparatie en renovatie. Onze firma bestaat inmiddels al weer ruim dertig jaar en we zijn alle mogelijke dak-problemen in deze periode tegengekomen. Om u een indruk te geven: kleine en grote dak-beschadigingen als gevolg van een hagelbui of blikseminslag; lekkages door slijtage van materialen en bomen op daken die ernstige defecten veroorzaken.

Vakmensen

Onze vakmensen beschikken over de juiste papieren en kunnen op allerlei daken werken. De laatste jaren hebben we ons volop gespecialiseerd in het aanleggen van nieuwe daken. Graag vertellen we u persoonlijk alles over huidige trends als daken bekleed met houtsnippers en duurzame daken met bomen en/of mos. Als u er de ruimte voor heeft, kunnen we een jacuzzi op het dak plaatsen of desgewenst een mooie set zonnepanelen. Er is tegenwoordig echt van alles mogelijk op dak-gebied!

Periodieke controle van het dak

Is een dakonderhoud abonnement echt nodig? Naar onze mening wel. Het is de enige manier om grote dakschade voor te zijn en uw dak in optimale conditie te houden. Veel van onze klanten zijn enthousiast over het abonnement. Tijdens de jaarlijkse controle blijkt vaak dat het dak prima in orde is. In sommige gevallen zijn kleine herstelwerkzaamheden nodig. U weet in ieder geval altijd hoe uw dak er aan toe is. En mocht er voor de volgende inspectieronde onverwachte schade ontstaan, dan komen we direct naar u toe. Voor noodgevallen zijn we zeven dagen in de week, ook de avonden, bereikbaar. Huidige cliënten beoordelen ons zeer goed. Zo krijgen we bijvoorbeeld een 9,1 voor de afhandeling van reparaties of onderhoud en een 9,0 voor orde en netheid. Zoekt u een betrouwbaar dakdekkersbedrijf? U bent per direct meer dan welkom bij De Dakmakers!

http://www.dakmakers.nl/
S-pat

Positieve beoordelingen schilder in Hengelo

De afgelopen week waren er opnieuw de jaarlijkse verkiezingen voor de beste schilder uit Overijssel en dit keer ging een schilder uit Hengelo er met de eerste prijs vandoor. Daar waar het bedrijf het vorig jaar nog moest doen met een 5e plaats op de ranglijst, gingen ze er dit jaar dan toch eindelijk vandoor met de eerste prijs. En een beetje waardering voor de schilder uit Hengelo is op zijn minst op de plaats, gezien het feit dat het bedrijf slechts 3 schilders in dienst heeft en ondanks dit gegeven toch één van de meest populaire schildersbedrijven is uit Hengelo en omgeving. Bij de verkiezing van de beste schilder uit Hengelo werd er naar een aantal zaken gekeken met betrekking tot de verkiezing.

Schilder in Hengelo maakt alles mooi

Allereerst wordt er natuurlijk gekeken naar het geleverde schilderwerk en het werk van de schilder uit Hengelo kreeg een gemiddeld cijfer van maar liefst een 8,5. Dit cijfer is gebaseerd op de cijfers die mensen hebben gegeven aan de schilder uit Hengelo, nadat deze voor hun en aantal werkzaamheden heeft verricht. Dit cijfer werd onder andere gebaseerd op klantvriendelijkheid, kwaliteit van het schilderwerk, maar natuurlijk ook de geleverde service. Onder de geleverd service verstaan we de voorbereiding, het werk zelf en de nazorg. Alle drie deze aspecten waren bij de schilder uit Hengelo dik in orde en daarom gingen ze er meer dan verdiend met de eerste prijs vandoor. De schilder uit Hengelo mocht niet alleen een schitterende bokaal in ontvangst nemen, maar mocht ook nog eens voor maar liefst 15.000 euro aan verfspullen bij een erkende groothandel uitzoeken. De schilder uit Hengelo heeft al bekend gemaakt dat hij een deel van dit bedrag graag op wil nemen en wil laten uitbetalen aan een goed doel, om zo een zijn maatschappelijke positie in de samenleving te versterken. Heb jij een schilderklus thuis die dringend gedaan moet worden en weet je zelf nog niet welke schilder je hiervoor moet inschakelen? Denk dan absoluut eens aan deze schilder uit Hengelo, want gezien het resultaat van de verkiezing zijn ze dit dubbel en dwars waard. Kijk voor meer informatie over de schilder uit Hengelo op de betreffende website van het bedrijf. Je kunt contact opnemen met de klantenservice middels de gegevens op de contactpagina. Langskomen bij de vestiging van de schilder uit Hengelo kan natuurlijk ook. Ze zien je graag tegemoet op de vestiging en ontvangen u met een lekker kopje koffie.

https://www.kleinsmanschilderwerken.nl/schildersbedrijf-hengelo/
S-pat

Steeds meer mensen kiezen voor een laminaatvloer

Enkele tientallen jaren geleden was het nog heel gebruikelijk dat er tapijt als vloerbedekking werd gelegd in de meeste vertrekken van een woning. Dit was lekker warm en zacht en dat werd door veel mensen gewaardeerd. Over andere vormen van vloerbedekking werd in veel gevallen niet eens nagedacht. Maar de tijden zijn veranderd. We willen minder tijd besteden aan het schoonmaken van het huis en dan is tapijt toch best wel lastig. Het stofzuigen neemt veel tijd in beslag en de kans op vlekken en verkleuringen is groot. Alternatieven zijn dan ook sterk in opmars.

Laminaat is onderhoudsarm en praktisch

Een laminaat is een prima alternatief voor tapijt in een vertrek. Je kunt dit gebruiken voor zowel een woonkamer als een studeerkamer of een slaapkamer. Laminaat heeft als groot voordeel dat het gemakkelijk schoon te maken is en dat je daar dus niet al te veel tijd aan hoeft te besteden. Stofzuigen of vegen is een koud kunstje, waarna je de vloer eens in de zoveel tijd met een sopje met speciaal voor laminaat geschikt schoonmaakmiddel kunt reinigen . De vloer ziet er binnen een paar uur weer uit om door een ringetje te halen. Geen slijtplekken op de loopvlakken, geen lelijke vlekken die je niet meer weg krijgt. Kortom, een laminaatvloer heeft alleen maar voordelen.

Jarenlang woonplezier

Van een laminaatvloer heb je jarenlang plezier. In tegenstelling tot vloerbedekking slijt het veel minder snel. Je hoeft je niet na een paar jaar al te gaan ergeren omdat de kwaliteit van de vloer erg achteruit gaat en hij niet meer mooi is. Als je met enige regelmaat schoonmaakt is er weinig aan de hand en kun je vele jaren onbezorgd genieten van je mooie laminaatvloer.

https://www.parket-winkel.be