Pennen als promotiemateriaal

Als bedrijf doet u waarschijnlijk aan promotie en marketing. Dit doet u om nieuwe klanten te trekken en om professioneel over te komen. Nu zijn er verschillende dingen die u kunt doen om onder de aandacht te komen. Zo kunt u merchandise maken en uitdelen of u kunt bepaalde marketingcampagnes opzetten. Bijvoorbeeld door social media of door emailmarketing. Ook wordt er aan face-to-face marketing gedaan. In deze blog wordt besproken waarom een pen een goed promotie en marketing materiaal is.

Pennen bedrukken

U kunt makkelijk een grote hoeveelheid pennen laten bedrukken. U kunt er voor kiezen om een logo of een merknaam te laten bedrukken op de pen en deze dan uit te delen. Deze kunt u dan uitdelen op bepaalde evenementen of bijeenkomsten. Tegenwoordig zijn wij steeds meer digitaal bezig, maar voor de belangrijke documenten gebruiken we toch nog graag een pen. Naast het bedrukken om uit te delen is het bedrukken van pennen ook professioneler voor het bedrijf. Stel u krijgt bestaande of nieuwe klanten langs, dan is het handig bij het ondertekenen dat er een mooie pen is met het logo of merknaam.

Pennen graveren

Professioneler en nog luxer is het om een pen te laten graveren. Een pen laten graveren is duurzaam en heeft dus een langere levensduur. Ook komt dit nog professioneler over. Dit zijn vaak geen pennen die u gaat uitdelen op bijeenkomsten. Deze pennen zijn perfect als relatiegeschenk. Zo kunt u met een mooie boodschap, initialen of andere teksten een mooi geschenk geven.

Kwaliteit

Een pen is alleen een goede marketingtool of promotiemateriaal als het ook echt van kwaliteit is. Zijn de pennen van slechte kwaliteit? Dan kan de marketing ook averechts werken en voor een negatief beeld zorgen bij de ontvangende partij. Het betekent niet dat u een hele dure pen moet aanschaffen om weg te geven, maar het is wel netjes om een goede kwaliteit pen weg te geven. Een mooie optie daarvoor is de Parker Jotter pen. Een Parker Jotter laten graveren is ook erg makkelijk omdat deze ook zeer geschikt zijn voor de verschillende manieren van bedrukken en graveren. Ook kan u er voor kiezen om een mooi doosje of giftset te geven met deze Parker Jotter pen. Dit geeft nog een extra waarde aan het cadeau of geschenk dat u geeft.

Pennen aanschaffen?

Zoals eerder aangegeven is het belangrijk dat de pennen van een bepaalde kwaliteit zijn. Dit betekent helaas ook dat u als bedrijf meer geld kwijt bent aan deze pennen. U kunt vaak geld besparen door grotere hoeveelheden aan te schaffen. De levertijd van pennen die u laat bedrukken of graveren duurt automatisch wel langer. Dus houdt daar ook rekening mee.

Vandaag bloemen bestellen en deze dezelfde dag laten bezorgen? Het kan bij deze webshop

Wil je vandaag nog bloemen laten bezorgen? Kies dan uit het ruime assortiment aan boeketten op Topbloemen.nl en verras de ontvanger vandaag nog! Wanneer je bij iemand bloemen zal laten brengen, dan zal hij of zij dit zien als een zeer attent gebaar. Wil je bijvoorbeeld iemand feliciteren met een jubileum of juist de persoon een hart onder de riem steken? Met een van de prachtige en zorgvuldig samengestelde boeketten die je op deze webshop vindt, zal je iemand in ieder geval een fantastische dag bezorgen. Je kunt de bloemen vandaag nog laten bezorgen bij ieder gewenst adres in Nederland. De ontvanger geniet een lange tijd van het boeket, want op alle bloemen zit een 7-dagen-versgarantie.

De voordelen van deze webshop

Plaats je een bestelling vóór 14.00 uur, dan zal de ontvanger vandaag nog kunnen genieten van het prachtige bloemstuk. Als je vandaag nog bloemen wil laten bezorgen, dan gaat dit erg eenvoudig en snel:

  • Je kiest een mooi en passend boeket;
  • Je voegt eventueel een leuk kaartje toe;
  • Je vult het bezorgadres in;
  • Je vult de benodigde gegevens in en betaald direct veilig online.

Je kunt er ook voor kiezen om het boeket achteraf te betalen. Zo zie je, deze webshop zorgt voor gemak en flexibiliteit!

Bestel een prachtig boeket online

Vele mensen gingen je al voor en bestelden een prachtig boeket via deze webshop. Dit komt doordat deze webshop een tal aan voordelen biedt. Zo hoeft de ontvanger niet thuis te zijn als de bezorger komt, zodat het boeket echt een verassing blijft. Het is zelfs mogelijk om iets lekkers toe te voegen aan je bestelling, zoals een overheerlijke fruitmand. De aangesloten lokale bloemisten zijn verspreid door het hele land, waardoor het mogelijk is om op iedere locatie bloemen te laten bezorgen. Verras je geliefde, een vriend of vriendin, een familielid of een collega met een prachtig bloemstuk!

https://topbloemen.nl/