S-pat

De voordelen van een API platform van dit bedrijf

Misschien heeft u vanuit andere bedrijven alle lovende geluiden gehoord over een API platform dat voor hen opgezet was door Datacon. Al meer dan 20 jaar levert dit bedrijf solide services op het gebied van API’s. Zij waren één van de voorlopers op dit front, waardoor het u niet zal verbazen dat zij nog altijd één van de beste bedrijven op dit vlak zijn. Ervaring en expertise in één. Dat is waar u naar op zoek bent. Datacon kan dit aan u bieden. Het API platform dat zij voor u opzetten en managen is uiterst overzichtelijk, toegankelijk en goed te monitoren. Dit zal u een hoop bruikbare data opleveren die geanalyseerd kan worden, wat in het vervolg sneller zal leiden tot nieuwe oplossingen en nieuwe antwoorden op uiteenlopende vraagstukken. Dat is de kracht van data. Hierbij maakt Datacon gebruik van IPaaS oplossingen.

API platform en IPaaS: hoe zit dit precies?

IPaaS staat voor Integrated Platform as a Service. API’s maken het mogelijk voor twee programma’s om met elkaar te communiceren. Als de applicatie twee telefoons in de handen hebben, kunt u de API zien als de telefoonlijn. Op een API platform kunt u alle API’s op een overzichtelijke manier terug vinden en managen. Dit maakt het eenvoudiger om data te genereren, managen en analyseren. IPaaS maakt dit nog gemakkelijker, vanwege de link met Cloud toepassingen en mobiele applicaties. Dit verhoogt de snelheid waarmee data verkregen en geanalyseerd kan worden. Tevens zorgt de Cloud er voor dat bestanden en applicaties overal toegankelijk zijn. Het maakt uw bedrijf flexibeler.

Daarom kiest u voor Datacon

Datacon helpt u met het opzetten van een API platform in combinatie met IPaaS oplossingen. Doordat configureren in plaats van coderen wordt toegepast, zullen uw kosten lager uitvallen. Data kan sneller verkregen worden, en dus ook sneller worden geanalyseerd. Hierdoor kunt u vlugger betere oplossingen vinden, wat tot betere resultaten zal leiden.

S-pat

Een refurbished laptop van Dell van hoge kwaliteit kopen doet u hier

Overweegt u een refurbished laptop van Dell te kopen? Dan is het begrijpelijk dat u wilt kunnen rekenen op de aankoop van hoge kwaliteit. Daarom doet u er altijd goed aan een refurbished product te kopen bij een betrouwbare webshop als Mr-at. Zo weet u zeker dat uw product grondig is gecontroleerd en schoongemaakt. Daardoor krijgt u een product in huis dat in perfecte conditie is, ondanks dat het al een leven achter de rug heeft. Dit maakt het kopen van een refurbished product ook een goede zet voor het milieu. Immers hoeft er geen nieuw apparaat gemaakt te worden, maar wordt een al bestaand apparaat opnieuw gebruikt.

Een refurbished laptop van Dell kopen bij een betrouwbare webshop

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar adres om een refurbished laptop van Dell of van een ander A-merk te kopen, dan bent u bij Mr-at aan het juiste adres. Al sinds 1998 is dit hét adres voor gebruikte computerhardware. Niet alleen particulieren, maar ook scholen en bedrijven weten hun weg naar deze webshop te vinden. Voor elke gebruikersgroep zijn er wel geschikte laptops in het ruime en wisselende aanbod te vinden. Twijfelt u welke laptop het beste bij u past? Dan helpt de klantenservice u graag verder.

Uw refurbished laptop de volgende werkdag in huis

Bij Mr-at worden de laptops vanuit voorraad bij u thuisbezorgd. Daardoor is de bestelling in de meeste gevallen al de volgende werkdag bij u in huis. Zo kunt u snel aan de slag met uw nieuwe laptop of andere hardware. Want naast laptops kunt u voor nog veel meer computerhardware bij deze webshop terecht. U vindt hier bijvoorbeeld diverse apparaten van Apple, maar ook computers en monitors van andere A-merken. Een refurbished laptop van Dell of een ander gerenommeerd merk van hoge kwaliteit zult u dus zeker vinden bij Mr-at.

https://mr-at.nl/