S-pat

Een verstopping in Utrecht is voor niemand een pretje

Als je te maken krijgt met een toilet die niet meer goed doorspoelt of een leiding die alsmaar vol blijft lopen, waardoor het water niet meer wegloopt, dan heb je wel echt een groot probleem. Niet altijd hoeft het probleem zo extreem te zijn, maar ook een kleine verstopping in Utrecht kan je al de kop opsteken. Je zit er natuurlijk helemaal niet op te wachten dat je een verstopping in Utrecht hebt en je wilt dat dit uiteraard zo snel mogelijk weer is opgelost, zodat je hier geen hinder meer van ondervindt. Je kunt natuurlijk zelf eerst gaan proberen om het probleem aan te pakken, maar als je hier eenmaal mee bezig bent, zal je merken dat het niet zo makkelijk is als dat het lijkt. 

Ernstige verstopping

Door middel van het inzetten van monteurs die hier verstand van hebben is het oplossen van een verstopping in Utrecht zo gedaan. Heb je een heel ernstige verstopping en is het niet meer vol te houden, dan kan je gebruik maken van een speciale dienst die wordt gehanteerd bij de verstopping in Utrecht. Je kan dan kiezen voor een spoeddienst, die met spoed naar je toe komt om het probleem te verhelpen. Ze zullen hun agenda dan zo snel mogelijk vrij maken om jou uit de brand te kunnen helpen. Heb je een probleem die wel aan het einde van de dag of de volgende morgen kan worden opgelost, dan kan je een reguliere afspraak inplannen. 

Juiste aanpak

De verstopping in Utrecht moet op een bepaalde manier worden aangepakt, want iedere verstopping is ook weer anders. Je kunt de ene niet met de andere vergelijken en alles vraagt dan ook om een eigen aanpak. Omdat de mannen van de verstopping in Utrecht hier  veel verstand van hebben, weten zij precies welke aanpak de juiste is.

 

S-pat

Slagen binnen 1 dag met de auto theoriecursus van Gelijk Geslaagd

Wil jij op een snelle manier je auto theorie certificaat van het CBR halen? Volg dan via ons, Gelijk Geslaagd, de theorie cursus auto. De cursus die wij geven is een eendaagse cursus. Je volgt de theorie cursus en je doet examen op dezelfde dag. Nu zal je je waarschijnlijk afvragen hoe dat kan, je hoort immers om je heen dat mensen dagen zitten te blokken voor hun theorie examen. Als je voor onze cursus kiest hoeft dat dus niet meer! De cursus die wij geven begint vroeg in de ochtend. We beginnen vroeg omdat we op die manier voldoende tijd hebben om ervoor te zorgen dat iedereen de theorie goed in zijn hoofd heeft zitten. Tijdens de cursus krijg je les van een leuke docent die jou exact aanleert wat je moet weten voor het officiële CBR examen. In de middag gaan we naar het CBR waar jij je examen kan maken. Na het examen hoef je geen dagen in de stress te zitten voor de uitslag,  je hoort van het CBR meteen of je geslaagd bent. Het slagingspercentage van onze cursus is hoog, bijna 100 procent. Hoge kans dus dat jij ook binnen 1 dag dat belangrijke papiertje in je zak hebt!

Zo ziet de cursusdag eruit

  • Om 07.00 verwachten we je op de locatie waar je je hebt ingeschreven
  • ’s Ochtends leer je alles over verkeersinzicht, verkeersregels, wetten, gevaarherkenning en risico’s
  • Door handige tips en trucs die de docent je leert is het voor iedereen makkelijk de lesstof goed te onthouden
  • Na al dat leren krijg je van ons een lekkere lunch, we zorgen dat je met een goed gevulde buik je examen ingaat
  • Naar het CBR. Vervoer regelen wij, net als je gereserveerde plek bij het CBR
  • Doe je best op het examen, we weten door onze cursus dat je het kan!
  • Gelijk Geslaagd binnen 1 dag!

Motorrijden? Volg dan onze motor theoriecursus!

Naast de auto theorie cursus geven wij ook een cursus voor degenen die willen gaan motorrijden. Onze theoriecursus motor werkt hetzelfde als de theoriecursus auto. Onze cursus wordt op meerdere locaties door het hele land gegeven. Schrijf je in voor onze eendaagse cursus en haal binnen 1 dag je motor certificaat!

https://www.gelijkgeslaagd.com/

Schoonmaken van uw zonnepanelen levert beter rendement op

Heeft u zonnepanelen op uw dak? Dan doet u er goed aan om deze zo nu en dan te laten reinigen. Vaak wordt gedacht dat zonnepanelen schoonmaken niet nodig is omdat de panelen zelfreinigend zijn. Dit is niet helemaal waar. Deels worden de zonnepanelen inderdaad uit zichzelf schoon. Maar hardnekkig vuil zoals vogelpoep blijft toch zitten op de panelen. Hoe vuiler uw zonnepanelen worden, hoe minder rendement er op de panelen zit. Onder andere TNO heeft hier onderzoek naar gedaan. Die zijn tot de conclusie gekomen dat panelen die met regelmaat worden schoongemaakt zelfs 10 procent meer rendement opleveren. Het is dus zeker de moeite waard om de panelen goed te onderhouden.

 

De Dakmakers maken uw zonnepanelen schoon

Schoonmaken van zonnepanelen is niet makkelijk om zelf te doen. Ten eerste moet er altijd op hoogte gewerkt worden, namelijk op een dak. Ten tweede zijn de zonnepanelen kwetsbaar en moet voorkomen worden dat de beschermlaag van de panelen aangetast wordt. Het is dan ook aan te raden om niet zelf aan de slag te gaan maar om deze klus uit te besteden. Een zeer betrouwbaar en ervaren bedrijf dat uw zonnepanelen kan schoonmaken is De Dakmakers. De Dakmakers is gespecialiseerd in alle soorten daken en daarmee ook in de zonnepanelen die tegenwoordig steeds meer op de daken liggen. Om de zonnepanelen niet te beschadigen worden ze door ons schoongemaakt met een speciale borstel en osmose water. Hierdoor blijft de beschermlaag onaangetast.

Bel De Dakmakers voor al uw dakonderhoud

Niet alleen voor het schoonmaken van zonnepanelen maar voor all-in dakonderhoud kunt u terecht bij De Dakmakers. Wij repareren, onderhouden, controleren en renoveren al meer dan dertig jaar alle soorten daken. Onze ervaring is dan ook groots, in al die jaren hebben we alle soorten daken goed leren kennen. Een goed en veilig dak vinden wij belangrijk, wij bieden daarom een abonnement aan waarbij uw dak jaarlijks grondig wordt geïnspecteerd, onderhouden en indien nodig gerepareerd. Wij hebben het VCA certificaat en zijn aangesloten bij brancheorganisatie Vebidak. U kunt ons altijd bellen voor het maken van een afspraak en online kijken op dakmakers.nl.    

 

https://www.dakmakers.nl/
S-pat

Bel iedere klantenservice via 0906-1850

Heb je een vraag aan Oxxio? Dan kun je dit bedrijf snel bereiken via het nummer 0906-1850. Dit zijn de tien meest gestelde vragen aan de klantenservice Oxxio:

1. Hoe kan ik chatten met Oxxio?
2. Hoe word ik klant?
3. Mijn jaarnota klopt niet: wat nu?
4. Hoe kan ik een betalingsregeling treffen?
5. Waar vind ik mijn contract? 1. Hoe kan ik chatten met Oxxio?
6. Hoe kan ik mijn meterstanden doorgeven?
7. Hoe kan ik mijn termijnbedrag wijzigen?
8. Kan ik met spoed klant worden?
9. Hoe geef ik mijn verhuizing door?
10. Hoe zeg ik mijn contract op?

Zo valt te lezen op www. oxxio. nl. Oxxio dat het bedrijf op 24 maart 2000 werd opgericht. Het hoofdkantoor staat in Rotterdam. Sinds 2011 valt Oxxio onder Eneco. Er wordt groene stroom en gas geleverd aan bedrijven en particulieren. ‘Superslim. Supervoordelig.’ Zo luidt het motto van dit energiebedrijf. In principe kun je bij Oxxio alles online regelen. De slimme meter zorgt ervoor dat je continu grip houdt op je verbruik. 

Ook zorgverzekeraar Zilveren Kruis snel te pakken

Heb je de klantenservice Zilveren Kruis nodig? Als je belt met Klantenservicetelefoon wordt je direct doorverbonden. Via Mijn Zilveren Kruis kun je allerlei zaken snel in orde maken. Denk aan het indienen van declaraties, het afsluiten van een aanvullende verzekering of het bekijken van gemaakte zorgkosten tot nu toe. Veel vragen die de klantenservicemedewerkers krijgen hebben te maken met het eigen risico en de eigen bijdrage.

Iedereen in ons land moet voor sommige medische zorg een wettelijk verplichte eigen bijdrage betalen. Om welke zorg het gaat en de hoogte van het bedrag dat je bijlegt worden ieder jaar opnieuw vastgesteld door de overheid.

Voor komend jaar moet je bijbetalen voor: -bepaalde geneesmiddelen; -bevalling en kraamzorg; -gebitsprotheses; -sommige hulpmiddelen; -sommige tandheelkundige zorg van 18 jaar en ouder -zittend ziekenvervoer. Het eigen risico houdt in dat iedere verzekerde vanaf 18 jaar per kalenderjaar tot een bepaald bedrag zorgkosten sowieso zelf moet betalen. In 2019 is het verplichte eigen risico €385. Je kunt dit vrijwillig verhogen tot maximaal €885.

https://www.klantenservicetelefoon.nl/
S-pat

Karakteristieken van Cognitieve Gedagstherapie

Cognitieve Gedagstherapie is een vorm van psychotherapie dat zich richt op het genezen van mensen met emotionele stoornissen door zich te richten op gedragspatronen en gedachteprocessen van een persoon. Het is een generieke term die wordt gebruikt voor verschillende benaderingen zoals relationele emotie therapie, cognitieve therapie, dialect gedragstherapie, ADHD therapie, etc. Cognitieve gedragstherapie (CBT) heeft in principe de volgende karakteristieken:

Gebaseerd op het cognitieve model van reacties geassocieerd met emoties: CBT is gebaseerd op het veranderen van gedachten en gevoelens van binnenuit in plaats van de externe omgeving, zoals mensen, gebeurtenissen of omstandigheden. Dit helpt een persoon om anders te acteren en zich beter te voelen, zelfs als de omgevingssituatie niet veranderd.

Het is snel: Cognitieve gedragstherapie wordt gezien als één van de snelste vormen van therapie, bedoeld om psychologische stoornissen te behandelen. De formele therapie wordt beëindigd wanneer zowel de therapeut als de client tevreden zijn over de behaalde verbeteringen en de client de technieken beheerst om gelijke problemen in de toekomst het hoofd te bieden.

Het ontwikkelen van een goede therapeutische relatie gekoppeld aan een gerichte benadering: Een positieve relatie tussen de therapeut en de client is belangrijk voor een goede behandeling. Therapeuten die de CBT benadering volgen richten zich op hun client via zelfhulp vaardigheden waardoor de client leert onafhankelijk te worden. Dit kan alleen gebeuren wanneer de client zich op zijn gemak voelt bij de therapeut.

De inzet is collaboratief: CBT therapeuten nemen de moeite om te leren over de gevoelens en gedachtes van hun client. Ze helpen hen bij het behalen van de doelen in hun leven. De rol van een therapeut is luisteren, leren en tegelijkertijd onderwijzen, terwijl de rol van de client het uiten van zijn zorgen en angsten is en het doel heeft om te leren van de therapeut.

CBT is een gestructureerde en directieve benadering van therapie: Een specifieke agenda wordt besproken voor elke CBT sessie . De technieken die de cliënten leren zijn gerelateerd aan de specifieke doelen van de client.

CBT theorie is gebaseerd op een inductief model: De inductieve methode die wordt gebruikt moedigt mensen aan om onderscheid te maken tussen aannames en de werkelijke praktijk uit het leven. Dit helpt een persoon om het werkelijke te accepteren en het onwerkelijke te negeren.

Huiswerk voor cliënten: De cliënten worden gevraagd om de technieken en vaardigheden te implementeren die hen worden geleerd tijdens een therapie sessie. Zonder deze te oefenen kan de client zijn probleem niet oplossen. Daarom is huiswerk een essentieel onderdeel van cognitieve gedragstherapie.

Psycholoog in Groningen

https://www.depsycholoog.nl/groningen/
S-pat

Volkswagen-liefhebbers zijn fan van Paruzzi!

Vind jij het heerlijk aan je VW Kever te sleutelen? Bedenk dan dat je 24/7 onderdelen kunt bestellen bij Paruzzi. Veel parts laten we speciaal voor onze online shop maken. Hierbij houden we de kwaliteit continu in de gaten. Je kunt kiezen voor gloednieuwe onderdelen van verschillende merken. Ook originele producten die rechtstreeks afkomstig zijn uit Duitsland kunnen we je aanbieden. Je vindt veel van deze parts dan ook niet meer terug bij de dealer om de hoek.

Van buitenspiegel tot ruitenwisser

VW Kever onderdelen die vaak besteld worden zijn buitenspiegels, ruitenwisserrubbers en velgen. Naast een veelzijdige webshop is Paruzzi ook een vraagbaak voor VW-bezitters. Onze technische pagina’s worden veelvuldig geraadpleegd door particulieren en bedrijven. Je vindt er tips voor het doorsmeren van je Kever en ook wordt uitgelegd hoe de benzinekraan werkt.

Online bestellen

Op Paruzzi.com kun je oneindig veel VW onderdelen bestellen. Om je een indruk te geven volgt een greep uit het assortiment: inlaatmof klemmen, schakelpook drukveren, dichtingsringen voor het zij-deksel van de versnellingsbak, achterlicht lenzen, achterlichtrubbers, oliedrukschakelaars en accupool klemmen.

Als je graag op de hoogte gehouden wilt worden van alle nieuwtjes op het gebied van Volkswagens en VW-onderdelen, is er de mogelijkheid je aan te melden voor de Paruzzi-nieuwsbrief. In de brief lees je van alles over parts, over VW activiteiten en evenementen. Ook zijn er speciale aanbiedingen voor nieuwsbriefleden. De nieuwsbrief verschijnt twee keer in de maand. Voor een eerste kennismaking, kun je ‘oude’ nieuwsbrieven online bekijken. Je treft ze allemaal op een rij in het nieuwsbrieven archief.

Onderwerpen die besproken worden zijn onder meer: de Bosch aan/uit trekschakelaar, losse accubeugels voor de VW bus, een wieldop met Wolfsburg embleem, veiligheidsgordelsteun montagemoeren en een rozet voor de laaddeur- en laadklep-hendels. Heb je een vraag aan het Paruzzi-team? Dit is het telefoonnummer om te bellen: +31(0)113-503555. Als je liever een mail stuurt, gebruik dan dit adres: sales @ paruzzi. com.

https://www.paruzzi.com/
S-pat

Een restaurant verkopen

Als je weleens hebt geprobeerd om een bedrijf te kopen, heb je waarschijnlijk al wel vastgesteld dat er veel meer restaurants te koop staan dan andere bedrijven. Waarom zijn restaurants één van de meest populaire bedrijven die er te koop zijn? Het kan zijn omdat er een enorme markt is voor restaurants. Of het komt omdat veel van deze restaurants worden verkocht door hun eigenaren, omdat ze niet genoeg geld binnenbrengen om het hoofd boven water te houden. Eigenlijk zijn beide oorzaken in het voordeel van jou.

Er is inderdaad een grote vraag naar restaurants en dan vooral echt groot. Er is binnen deze branche een hoger percentage zaken, die over de kop gaan en veel restauranteigenaren willen hun bedrijf voordat het failliet gaat kwijt. Als je graag restauranteigenaar wilt worden, moet je wel rekening houden met een aantal problemen.

Er zijn namelijk tal van manieren voor het opstarten van een restaurant. Je kunt een al bestaand restaurant kopen, een franchise overnemen of je eigen nieuwe restaurant openen. Als je besluit om een bestaand restaurant te kopen, zijn er een aantal zaken waarop je moet letten om het een goede investeringsmogelijkheid te maken. Je kunt advertenties tegenkomen in de lokale krant, in tijdschriften en zelfs op het internet. Het is ook mogelijk om te beslissen om een makelaar die verstand heeft van bedrijfspanden in de arm te nemen om je te helpen bij het organiseren van de investering in een restaurant.

Een restaurant kan echt winstgevend zijn, maar op hetzelfde moment kan het ook een groot risico zijn. Er zullen als je rondkijkt nogal wat restaurants te koop staan en met veel van hen is waarschijnlijk wat aan de hand. Het zal zeker verstandig zijn om advies te vragen aan mensen die ervaring hebben in deze bedrijfstak. Dus voordat je een restaurant gaat bekijken en overweegt om het te kopen, moet je eerst de basisbeginselen leren van hoe je een restaurant kunt beginnen. Gelukkig is het mogelijk om korte cursussen of seminars over deze onderwerpen te volgen en dit kan je ongetwijfeld helpen bij je zoektocht naar het juiste restaurant.

Business for Sale kan je uitgebreide informatie geven over bedrijven, kleine bedrijven, webbedrijven , franchisebedrijfven en nog veel meer soorten bedrijven die in de verkoop zijn. Business for Sale is gelieerd aan Business Mortgage Brokers. Hun Restaurant Services is een multi-service bedrijf dat er alles aan zal doen om jouw aankoop van een restaurant soepeler te laten verlopen. We begrijpen hoe hard je moet werken om een restaurant te kunnen beginnen en dat je je bedrijf soepel wilt kunnen runnen en rendabel wilt maken en daarom willen we je helpen om de beste prijs te kunnen vinden.

 

http://www.kajola.net/nl/
S-pat

Een begrafenisondernemer worden

Hoe komt het nou dat iemand tot de conclusie komt dat hij/zij een begrafenisondernemer wil worden? Het is geen baan die een kind ooit zou kiezen om later te willen worden, tenzij het om een familiebedrijf gaat en ze ermee opgegroeid zijn. Kinderen willen leraar, arts, advocaat of brandweerman worden, maar geen begrafenisondernemer. Laten we wel wezen, we hebben begrafenisondernemers nodig, dus het komt zeker in aanmerking voor een baan. Het is ook een heel belangrijke taak. Ze zijn dagelijks en op elk moment van de dag nodig. Ze zijn er om ons comfortabeler te laten voelen als onze dierbaren ons voor altijd verlaten. Ze helpen ons in onze tijd van nood om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Arrangementen tot in het kleinste detail worden aan hen overgelaten. Ze maken het onze geliefde zo comfortabel mogelijk en ze laten de (uitgebreide) familie hetzelfde voelen en ze zorgen zelfs voor de bloemen.

Om een ​​begrafenisondernemer te kunnen worden, moet je mensenkennis hebben. Weten hoe een persoon zal reageren, hoe je een moeilijke situatie kunt beheersen en je moet tegelijkertijd sympathiek en sterk zijn. Dit klinkt eenvoudig en eigenlijk misschien wel te simpel. Maar dat is het niet. Je moet je ook bedenken dat bij het overlijden van een persoon, het gezin in shock is en een begrafenisondernemer ook moet weten hoe hij hiermee moet omgaan. Je zult ook hier zien, dat wat ik eerder al zei, dat het een baan is waarvan niet velen dachten dat ze het na de middelbare school of universiteit zouden gaan doen, maar dus wel als het om een familiebedrijf gaat. De meeste uitvaartbedrijven zijn dat ook en dat is waarom het voor hen niet zo moeilijk is om een begrafenisondernemer te worden. Van wat ik weet, bestaat er geen opleiding om begrafenisondernemer te worden, zo werkt het dus niet. Misschien wil je een cursus volgen over omgangsvormen en de verschillende manieren om mensen te behandelen als ze het moeilijk hebben, maar dit is een familiebedrijf.

Je zult toch ook wel zien, dat er een nieuwe begrafenisonderneming zich kan vestigen en dat het een heel andere naam heeft dan diegene die je al kent, maar je weet dat het weer een familie is die begint en nog veel meer begrafenissen op hun naam zullen krijgen. Is dit iets dat in de toekomst op jouw weg zou kunnen komen? Is dit een baan, die je graag zou willen doen, wil jij deel uitmaken van een familie en met hen meegroeien?

 

https://offerte.nl/begrafenis
S-pat

Een kijk naar de Kenmerken van hoverboards

Iedereen is zich bewust van het feit dat zelf balancerend elektrische scooters of hoverboards leuk zijn om te gebruiken en ze zijn steeds een trend. Een accessoire kan worden verworven om te garanderen dat u dubbel zoveel plezier kunt afleiden uit het hoverboard alleen. Deze kit bied je handbedieningen en een zitplaats voor je hoverboard, wat het transformeerd tot een elektrische skelter. Contrasterende naar en reguliere hoverboard, de toevoeging van Hoverkarts weg met de leercurve. Het is niet benodigd om in evenwicht te blijven. er is geen noodzaak om het talent om uw hoverboard met uw gewicht en uw voeten in controle te houden. Het enige dat nodig is, zit met twee handvaten aan uw grip en in mum van tijd bent u aan het rondrijden.

 

Als u van plan bent om gas te geven, moet het stuur naar voren worden geklapt als aan de andere kant, als je wil stoppen, kunt u het stuur naar achteren doen. Als u van plan bent op het terugdraaien kun je het stuur verder achteruit zetten. In een kwestie van seconden kan dit accessoire gemonteerd worden op de hoverboards met elastiek en klittenband. Er is geen wijziging aangebracht in je hoverboard, zodat deze nog geldig kan worden gebruikt in de conventionele stand-up. Het accessoire past bij alle hoverboard modellen en volwassenen en kinderen kunnen dit gebruiken. Dus bestel vandaag zodat u kunt profiteren van de voordelen van deze voortreffelijke vernieuwing, waardoor je dubbel plezier hebt van je hoverboard. Samen met de gepatenteerde bevestigingssysteem, Hoverkarts gekenmerkt met een race geïnspireerd gevormde stoel, een verstelbare zitplaats en een verstelbaar frame lengte voor optimaal manoeuvreren.

 

Producteigenschappen

 

Dit hoverboard transformeert in een zelf balancerend scooter in een skelter met een stoel beschikbaar gemaakt. U zult geen vervelende stand-up balanceren ervaren; zij kunnen eenvoudig intuïtief worden beheerd met de handgrepen.

Het past perfect in de 10″, 8″ en 6,5″ hoverboards, inclusief de modellen van de meeste bekende producten van in deze industrie.

 Dit kan eenvoudig worden aangesloten op uw hoverboard in een kwestie van seconden en er is geen vorm van modificatie die je op je hoverboard hebt. Rem, versnellen en maak een bocht met een goedkope intuïtieve en gebruiksvriendelijke handbedieningselem

https://www.swheels.nl/swheels-hoverkart/
S-pat

Geweld op de werkplek – stop om afhankelijk te zijn van de verkeerde mensen

Laat me je een vraag stellen.

“Wat doe je wanneer wat normaal gezien het verst van je afstaat – geweld op de werkplek – plotseling het enige is waarmee je moet omgaan?”

Wat zou je doen, als de werknemer waarmee je in gesprek bent, je plotseling in een vlaag van woede aanvalt?

Wat zou je doen, als de deur van je kantoor plotseling openvliegt en een schutter het vuur opent en op jou begint te schieten?

Je kunt niet doen wat vele anderen, die begonnen zijn met het lezen van dit artikel hebben gedaan en het gewoon negeren. Je kunt het niet ontkennen en net doen alsof het ‘jou niet kan overkomen’.

Je kunt niet doen wat anderen hebben gedaan en proberen om het op het moment zelf uit te zoeken. Als je niet weet wat je moet doen als er een aanval plaatsvindt, kun je het ‘zakelijk aanpakken’ en een vergadering beleggen om het probleem te bespreken, voordat je beslist welke actie moet worden ondernomen.

En je kunt niet wachten tot de politie of het beveiligingspersoneel verschijnt, omdat het dan te laat is!

Eén van de meest voorkomende problemen bij het verzekeren van onze veiligheid, is dat de meeste mensen proberen afstand te nemen van hun verantwoordelijkheid ten opzichte van iemand anders.

“Dat is de politie toch voor?” is het meest gehoorde antwoord.

Wanneer je wordt aangevallen door een gewelddadig persoon, heb je twee keuzes:

  1. Neem een beslissende en een effectieve actie om de dreiging te neutraliseren of om op zijn minst de schade te beperken. Of:
  2. Je raakt in paniek, verstijft of je geeft je over aan je lot.

In plaats van risico’s te nemen met je leven en persoonlijke veiligheid, moet je nu actie ondernemen om de informatie en de training te krijgen, die je nodig hebt om een ​​aanval te overleven; niet alleen in het dagelijks leven maar vooral met betrekking tot geweld op de werkplek.

Ben je serieus over het verkrijgen van de zelfbescherming en de persoonlijke training waarmee jij en je mensen zich kunnen verdedigen tegen een agressieve mensen op het werk?

 

 

 

 

 

https://www.ivpp.nl/agressie-training/