Ontvang subsidies voor uw monumenten

Wanneer u een of meerdere monumenten hebt, heeft u waarschijnlijk recht op bepaalde subsidies.  U krijgt dan financiële ondersteuning van de gemeente, provincie of overheid. Niet iedereen heeft recht op deze subsidie voor monumenten. Dit is iets wat u moet uitzoeken, dit kan u ook laten doen door een bedrijf. Subsidies kunt u aanvragen door aan te geven wat voor soort monument u heeft. Hierin moet u ook vertellen waarom u vindt dat u recht heeft op subsidie. Dan wordt er gekeken of u er recht op heeft en hoeveel u krijgt. Hieronder kan je meer lezen over subsidie en monumenten. Lees dus snel verder!

Is subsidie voor uw monumenten aanvragen veel werk?

In een woord ‘ja’, als u van plan bent een subsidie voor uw monument aan te vragen kan het zo zijn dat u aardig wat werk voor de boeg heeft. Er is een standaard protocol waar iedereen aan moet voldoen voor ze subsidie krijgen. Als u vindt dat u meer subsidie moet krijgen kan het zelfs nog meer werk en stukken ingewikkelder worden.

SIM

Een Subsidieregeling Instandhouding Monumenten (SIM) kun u pas krijgen, wanneer u eigenaar bent van een monument. Dit mag geen woning zijn en u moet aan een aantal zaken voldoen voor u recht op subsidie heeft.

 • Je moet prioriteiten kunnen bepalen en verifiëren
 • Het inspectierapport moet duidelijk de plaats en oorzaak van de schade aangeven
 • Voeg het laatste inspectierapport bij waarin de huidige technische status van het monument wordt beschreven
 • U moet voor elk afzonderlijk onderdeel een budget aanleveren
 • Vul de standaard modelbegroting van de rijksdienst in
 • Noteer in de lijst hoe u denkt dat het probleem zal worden opgelost

https://www.klement2.com/subsidie-monumenten

Rijlessen met rijschool Landgraaf

Je autorijbewijs halen is een ding wat voor veel mensen spannend, maar ook heel leuk kan zijn. Een rijbewijs geeft je een stukje vrijheid die je eerder nooit had. Je kan gemakkelijk naar het werk, een weekendje weg, op vakantie of eenvoudig naar de winkel rijden. Een rijbewijs maakt het leven nu eenmaal makkelijker. Veel mensen kijken er echter tegenop om een rijbewijs te halen, dit kan allerlei oorzaken hebben. Het kan zo zijn dat ze faalangst hebben of het gewoonweg spannend vinden. Voor mensen die hier last van hebben komt rijschool landgraaf in beeld om ze hierbij te ondersteunen en te begeleiden. Hieronder lees je er meer over!

Coaching van rijschool Landgraaf

Rijschool Landgraaf geeft aan elke student persoonlijke en gestructureerde aandacht. Hun stapsgewijze manier van werken zorgt ervoor dat ze elke student individueel analyseren en bekijken wat ze goed kunnen en minder goed kunnen. Op basis van deze analyse kunnen ze een stappenplan maken om de individuele student rijlessen op maat te geven. Door het op deze manier te doen kan iedere student gemakkelijk en snel zijn of haar rijbewijs behalen. Rijschool Landgraaf zorgt er ook voor dat iedere student steeds dezelfde rijinstructeur heeft, zodat de student zich op zijn of haar gemak voelt.

Rijschool kiezen

Er zijn natuurlijk veel rijscholen en elke rijschool heeft zijn eigen unieke manier van rijlessen geven. Als je van plan bent om te gaan rijlessen moet je voor je zelf een onderzoekje doen naar welke rijschool je het meest aanspreekt. Je moet dan met een aantal dingen rekening houden. Je moet bijvoorbeeld kijken naar reviews, kosten en het slagingspercentage van de rijschool. Zo weet je wat andere mensen van de rijschool vinden en kan je voor jezelf een beeld schetsen en een wel doordachte keuze maken.

https://drivingcoach.nl/rijschool-landgraaf/
S-pat

Hovenier vacature

Bent u op zoek naar werk als hovenier? Dan treft u het, want daar is redelijk veel werk in te vinden. Maar wat zijn de positieve eigenschappen waar u aan moet voldoen, om uzelf aantrekkelijk te maken voor werkgevers? In dit artikel bespreken wij de belangrijkste eigenschappen van een goede hovenier.

 

Oog voor detail

Wilt u gaan solliciteren op een hovenier vacature? In dat geval is het belangrijk dat u oog voor detail heeft. Als hovenier bent u doorgaans werkzaam bij verschillende woningen die voorzien zijn van tuinen met een prachtige stijl. Als hovenier is het uw taak om ervoor te zorgen dat dit op een juiste manier wordt onderhouden, dus daarom is het oog voor detail heel belangrijk. Als u nauwkeurig kunt werken is het werk als hovenier echt iets voor u.

 

Hovenier vacature: zelfstandig werken

Als hovenier is het ook zeer belangrijk dat u bereid bent om zelfstandig te werken. Het maakt in wezen niet veel uit of u als hovenier in loondienst werkt, of voor uzelf. Meestal wordt u op pad gestuurd en dit kan ook alleen zijn. U bent dan de gehele dag op uzelf aangewezen en dat moet wel iets voor u zijn. Sommige mensen vinden dat zeer fijn, terwijl anderen het juist zeer vervelend vinden om altijd zelfstandig te moeten werken. Als zelfstandig werken iets voor u is, dan is de kans groot dat u als hovenier aan de slag kunt.

 

Klantvriendelijk zijn

Als hovenier werkt u doorgaans bij andere mensen, waardoor het belangrijk is om klantvriendelijk te zijn. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u een tuin moet aanleggen als hovenier. U moet dan goed luisteren naar de eisen van de klant, want die moet u dan vertalen naar de praktijk. Klantvriendelijkheid betekent dus dat u een luisterend oor moet bieden, maar ook dat u vriendelijk in de omgang moet zijn. Dat u ook af en toe een grapje maakt en niet de hele dag chagrijnig bent. Ook dat is zeer belangrijk, want klanten hechten daar veel waarde aan, terwijl het doorgaans maar een kleine moeite is.

S-pat

7 redenen waarom een traineeship gemeente belangrijk is voor alle studenten

Onze economie verandert elke dag en daarmee veranderen ook de talenten, vaardigheden en ervaring die nodig zijn om in deze groeicyclus mee te gaan. De arbeidsmarkt is concurrerend voor pas afgestudeerden. Dit is een belangrijke reden waarom traineeship gemeente een sleutelelement is geworden voor alle studenten.

 

1. Toepassing van opleiding en loopbaanverkenning

Traineeship gemeente lopen is een geweldige manier om kennis uit het klaslokaal toe te passen op de echte wereld. Leren is belangrijk, maar het benutten van vaardigheden op de arbeidsmarkt is een geweldige manier om verschillende loopbanen en specialisaties te verkennen die bij u interesses passen.

 

2. u doet ervaring op

De stage geeft u ervaring op het gebied dat u wenst te volgen. Het geeft u niet alleen een voorsprong op andere kandidaten bij het vinden van een baan, maar het bereidt u ook voor op wat u in uw omgeving kunt verwachten en vergroot uw zelfvertrouwen.

 

3. Netwerk

De traineeship gemeente komt u werkomgeving ten goede en bouwt ook aan u professionele netwerk. Er is een goede kans dat u een baan krijgt als u andere mensen ontmoet, dus netwerken is erg belangrijk. Stages bieden een uitstekende omgeving om beroepsbeoefenaren te ontmoeten die u wilt volgen, maar ook beroepsbeoefenaren met soortgelijke interesses.

 

4. Professionaliteit

Stages kunnen studenten de nodige vaardigheden bijbrengen op de werkplek en in leidinggevende functies. Vaardigheden zoals communicatie, leiderschap, probleemoplossing en teamwerk kunnen door oefening worden gecultiveerd.

 

5. Leer hoe een professionele werkruimte werkt

U kunt in boeken lezen over hoe organisaties gedijen en functioneren, naar gastsprekers luisteren die over organisatiestructuren spreken, of over werkcultuur lezen, maar niets is vergelijkbaar met echte ervaring.

Door traineeship gemeente te lopen leren studenten alles over de cultuur op de werkplek, de relaties met werknemers en de structuur van het leiderschap, waardoor ze gemakkelijker hun eerste baan zullen vinden dan wanneer ze geen werkervaring zouden hebben.

 

6. Bouw uw cv op

De meeste organisaties en banen waarvoor u na u afstuderen solliciteert, vereisen enige werkervaring, zelfs voor startersfuncties. Zorg er dus voor dat u ten minste één stage op u cv hebt staan voordat u van school gaat.

 

7. Krijg professionele beoordelingen

U zult niet alleen het bedrijf helpen waarvoor u werkt, maar zij zullen ook u helpen. Hoewel opleiders u voorbereiden op de theoretische kant van uw vakgebied, bieden studieprogramma’s de mogelijkheid om feedback te krijgen van iemand die dagelijks in uw vakgebied werkt.

S-pat

Een verstopping in Utrecht is voor niemand een pretje

Als je te maken krijgt met een toilet die niet meer goed doorspoelt of een leiding die alsmaar vol blijft lopen, waardoor het water niet meer wegloopt, dan heb je wel echt een groot probleem. Niet altijd hoeft het probleem zo extreem te zijn, maar ook een kleine verstopping in Utrecht kan je al de kop opsteken. Je zit er natuurlijk helemaal niet op te wachten dat je een verstopping in Utrecht hebt en je wilt dat dit uiteraard zo snel mogelijk weer is opgelost, zodat je hier geen hinder meer van ondervindt. Je kunt natuurlijk zelf eerst gaan proberen om het probleem aan te pakken, maar als je hier eenmaal mee bezig bent, zal je merken dat het niet zo makkelijk is als dat het lijkt. 

Ernstige verstopping

Door middel van het inzetten van monteurs die hier verstand van hebben is het oplossen van een verstopping in Utrecht zo gedaan. Heb je een heel ernstige verstopping en is het niet meer vol te houden, dan kan je gebruik maken van een speciale dienst die wordt gehanteerd bij de verstopping in Utrecht. Je kan dan kiezen voor een spoeddienst, die met spoed naar je toe komt om het probleem te verhelpen. Ze zullen hun agenda dan zo snel mogelijk vrij maken om jou uit de brand te kunnen helpen. Heb je een probleem die wel aan het einde van de dag of de volgende morgen kan worden opgelost, dan kan je een reguliere afspraak inplannen. 

Juiste aanpak

De verstopping in Utrecht moet op een bepaalde manier worden aangepakt, want iedere verstopping is ook weer anders. Je kunt de ene niet met de andere vergelijken en alles vraagt dan ook om een eigen aanpak. Omdat de mannen van de verstopping in Utrecht hier  veel verstand van hebben, weten zij precies welke aanpak de juiste is.

 

S-pat

Slagen binnen 1 dag met de auto theoriecursus van Gelijk Geslaagd

Wil jij op een snelle manier je auto theorie certificaat van het CBR halen? Volg dan via ons, Gelijk Geslaagd, de theorie cursus auto. De cursus die wij geven is een eendaagse cursus. Je volgt de theorie cursus en je doet examen op dezelfde dag. Nu zal je je waarschijnlijk afvragen hoe dat kan, je hoort immers om je heen dat mensen dagen zitten te blokken voor hun theorie examen. Als je voor onze cursus kiest hoeft dat dus niet meer! De cursus die wij geven begint vroeg in de ochtend. We beginnen vroeg omdat we op die manier voldoende tijd hebben om ervoor te zorgen dat iedereen de theorie goed in zijn hoofd heeft zitten. Tijdens de cursus krijg je les van een leuke docent die jou exact aanleert wat je moet weten voor het officiële CBR examen. In de middag gaan we naar het CBR waar jij je examen kan maken. Na het examen hoef je geen dagen in de stress te zitten voor de uitslag,  je hoort van het CBR meteen of je geslaagd bent. Het slagingspercentage van onze cursus is hoog, bijna 100 procent. Hoge kans dus dat jij ook binnen 1 dag dat belangrijke papiertje in je zak hebt!

Zo ziet de cursusdag eruit

 • Om 07.00 verwachten we je op de locatie waar je je hebt ingeschreven
 • ’s Ochtends leer je alles over verkeersinzicht, verkeersregels, wetten, gevaarherkenning en risico’s
 • Door handige tips en trucs die de docent je leert is het voor iedereen makkelijk de lesstof goed te onthouden
 • Na al dat leren krijg je van ons een lekkere lunch, we zorgen dat je met een goed gevulde buik je examen ingaat
 • Naar het CBR. Vervoer regelen wij, net als je gereserveerde plek bij het CBR
 • Doe je best op het examen, we weten door onze cursus dat je het kan!
 • Gelijk Geslaagd binnen 1 dag!

Motorrijden? Volg dan onze motor theoriecursus!

Naast de auto theorie cursus geven wij ook een cursus voor degenen die willen gaan motorrijden. Onze theoriecursus motor werkt hetzelfde als de theoriecursus auto. Onze cursus wordt op meerdere locaties door het hele land gegeven. Schrijf je in voor onze eendaagse cursus en haal binnen 1 dag je motor certificaat!

https://www.gelijkgeslaagd.com/

Schoonmaken van uw zonnepanelen levert beter rendement op

Heeft u zonnepanelen op uw dak? Dan doet u er goed aan om deze zo nu en dan te laten reinigen. Vaak wordt gedacht dat zonnepanelen schoonmaken niet nodig is omdat de panelen zelfreinigend zijn. Dit is niet helemaal waar. Deels worden de zonnepanelen inderdaad uit zichzelf schoon. Maar hardnekkig vuil zoals vogelpoep blijft toch zitten op de panelen. Hoe vuiler uw zonnepanelen worden, hoe minder rendement er op de panelen zit. Onder andere TNO heeft hier onderzoek naar gedaan. Die zijn tot de conclusie gekomen dat panelen die met regelmaat worden schoongemaakt zelfs 10 procent meer rendement opleveren. Het is dus zeker de moeite waard om de panelen goed te onderhouden.

 

De Dakmakers maken uw zonnepanelen schoon

Schoonmaken van zonnepanelen is niet makkelijk om zelf te doen. Ten eerste moet er altijd op hoogte gewerkt worden, namelijk op een dak. Ten tweede zijn de zonnepanelen kwetsbaar en moet voorkomen worden dat de beschermlaag van de panelen aangetast wordt. Het is dan ook aan te raden om niet zelf aan de slag te gaan maar om deze klus uit te besteden. Een zeer betrouwbaar en ervaren bedrijf dat uw zonnepanelen kan schoonmaken is De Dakmakers. De Dakmakers is gespecialiseerd in alle soorten daken en daarmee ook in de zonnepanelen die tegenwoordig steeds meer op de daken liggen. Om de zonnepanelen niet te beschadigen worden ze door ons schoongemaakt met een speciale borstel en osmose water. Hierdoor blijft de beschermlaag onaangetast.

Bel De Dakmakers voor al uw dakonderhoud

Niet alleen voor het schoonmaken van zonnepanelen maar voor all-in dakonderhoud kunt u terecht bij De Dakmakers. Wij repareren, onderhouden, controleren en renoveren al meer dan dertig jaar alle soorten daken. Onze ervaring is dan ook groots, in al die jaren hebben we alle soorten daken goed leren kennen. Een goed en veilig dak vinden wij belangrijk, wij bieden daarom een abonnement aan waarbij uw dak jaarlijks grondig wordt geïnspecteerd, onderhouden en indien nodig gerepareerd. Wij hebben het VCA certificaat en zijn aangesloten bij brancheorganisatie Vebidak. U kunt ons altijd bellen voor het maken van een afspraak en online kijken op dakmakers.nl.    

 

https://www.dakmakers.nl/
S-pat

Bel iedere klantenservice via 0906-1850

Heb je een vraag aan Oxxio? Dan kun je dit bedrijf snel bereiken via het nummer 0906-1850. Dit zijn de tien meest gestelde vragen aan de klantenservice Oxxio:

1. Hoe kan ik chatten met Oxxio?
2. Hoe word ik klant?
3. Mijn jaarnota klopt niet: wat nu?
4. Hoe kan ik een betalingsregeling treffen?
5. Waar vind ik mijn contract? 1. Hoe kan ik chatten met Oxxio?
6. Hoe kan ik mijn meterstanden doorgeven?
7. Hoe kan ik mijn termijnbedrag wijzigen?
8. Kan ik met spoed klant worden?
9. Hoe geef ik mijn verhuizing door?
10. Hoe zeg ik mijn contract op?

Zo valt te lezen op www. oxxio. nl. Oxxio dat het bedrijf op 24 maart 2000 werd opgericht. Het hoofdkantoor staat in Rotterdam. Sinds 2011 valt Oxxio onder Eneco. Er wordt groene stroom en gas geleverd aan bedrijven en particulieren. ‘Superslim. Supervoordelig.’ Zo luidt het motto van dit energiebedrijf. In principe kun je bij Oxxio alles online regelen. De slimme meter zorgt ervoor dat je continu grip houdt op je verbruik. 

Ook zorgverzekeraar Zilveren Kruis snel te pakken

Heb je de klantenservice Zilveren Kruis nodig? Als je belt met Klantenservicetelefoon wordt je direct doorverbonden. Via Mijn Zilveren Kruis kun je allerlei zaken snel in orde maken. Denk aan het indienen van declaraties, het afsluiten van een aanvullende verzekering of het bekijken van gemaakte zorgkosten tot nu toe. Veel vragen die de klantenservicemedewerkers krijgen hebben te maken met het eigen risico en de eigen bijdrage.

Iedereen in ons land moet voor sommige medische zorg een wettelijk verplichte eigen bijdrage betalen. Om welke zorg het gaat en de hoogte van het bedrag dat je bijlegt worden ieder jaar opnieuw vastgesteld door de overheid.

Voor komend jaar moet je bijbetalen voor: -bepaalde geneesmiddelen; -bevalling en kraamzorg; -gebitsprotheses; -sommige hulpmiddelen; -sommige tandheelkundige zorg van 18 jaar en ouder -zittend ziekenvervoer. Het eigen risico houdt in dat iedere verzekerde vanaf 18 jaar per kalenderjaar tot een bepaald bedrag zorgkosten sowieso zelf moet betalen. In 2019 is het verplichte eigen risico €385. Je kunt dit vrijwillig verhogen tot maximaal €885.

https://www.klantenservicetelefoon.nl/
S-pat

Karakteristieken van Cognitieve Gedagstherapie

Cognitieve Gedagstherapie is een vorm van psychotherapie dat zich richt op het genezen van mensen met emotionele stoornissen door zich te richten op gedragspatronen en gedachteprocessen van een persoon. Het is een generieke term die wordt gebruikt voor verschillende benaderingen zoals relationele emotie therapie, cognitieve therapie, dialect gedragstherapie, ADHD therapie, etc. Cognitieve gedragstherapie (CBT) heeft in principe de volgende karakteristieken:

Gebaseerd op het cognitieve model van reacties geassocieerd met emoties: CBT is gebaseerd op het veranderen van gedachten en gevoelens van binnenuit in plaats van de externe omgeving, zoals mensen, gebeurtenissen of omstandigheden. Dit helpt een persoon om anders te acteren en zich beter te voelen, zelfs als de omgevingssituatie niet veranderd.

Het is snel: Cognitieve gedragstherapie wordt gezien als één van de snelste vormen van therapie, bedoeld om psychologische stoornissen te behandelen. De formele therapie wordt beëindigd wanneer zowel de therapeut als de client tevreden zijn over de behaalde verbeteringen en de client de technieken beheerst om gelijke problemen in de toekomst het hoofd te bieden.

Het ontwikkelen van een goede therapeutische relatie gekoppeld aan een gerichte benadering: Een positieve relatie tussen de therapeut en de client is belangrijk voor een goede behandeling. Therapeuten die de CBT benadering volgen richten zich op hun client via zelfhulp vaardigheden waardoor de client leert onafhankelijk te worden. Dit kan alleen gebeuren wanneer de client zich op zijn gemak voelt bij de therapeut.

De inzet is collaboratief: CBT therapeuten nemen de moeite om te leren over de gevoelens en gedachtes van hun client. Ze helpen hen bij het behalen van de doelen in hun leven. De rol van een therapeut is luisteren, leren en tegelijkertijd onderwijzen, terwijl de rol van de client het uiten van zijn zorgen en angsten is en het doel heeft om te leren van de therapeut.

CBT is een gestructureerde en directieve benadering van therapie: Een specifieke agenda wordt besproken voor elke CBT sessie . De technieken die de cliënten leren zijn gerelateerd aan de specifieke doelen van de client.

CBT theorie is gebaseerd op een inductief model: De inductieve methode die wordt gebruikt moedigt mensen aan om onderscheid te maken tussen aannames en de werkelijke praktijk uit het leven. Dit helpt een persoon om het werkelijke te accepteren en het onwerkelijke te negeren.

Huiswerk voor cliënten: De cliënten worden gevraagd om de technieken en vaardigheden te implementeren die hen worden geleerd tijdens een therapie sessie. Zonder deze te oefenen kan de client zijn probleem niet oplossen. Daarom is huiswerk een essentieel onderdeel van cognitieve gedragstherapie.

Psycholoog in Groningen

https://www.depsycholoog.nl/groningen/
S-pat

Volkswagen-liefhebbers zijn fan van Paruzzi!

Vind jij het heerlijk aan je VW Kever te sleutelen? Bedenk dan dat je 24/7 onderdelen kunt bestellen bij Paruzzi. Veel parts laten we speciaal voor onze online shop maken. Hierbij houden we de kwaliteit continu in de gaten. Je kunt kiezen voor gloednieuwe onderdelen van verschillende merken. Ook originele producten die rechtstreeks afkomstig zijn uit Duitsland kunnen we je aanbieden. Je vindt veel van deze parts dan ook niet meer terug bij de dealer om de hoek.

Van buitenspiegel tot ruitenwisser

VW Kever onderdelen die vaak besteld worden zijn buitenspiegels, ruitenwisserrubbers en velgen. Naast een veelzijdige webshop is Paruzzi ook een vraagbaak voor VW-bezitters. Onze technische pagina’s worden veelvuldig geraadpleegd door particulieren en bedrijven. Je vindt er tips voor het doorsmeren van je Kever en ook wordt uitgelegd hoe de benzinekraan werkt.

Online bestellen

Op Paruzzi.com kun je oneindig veel VW onderdelen bestellen. Om je een indruk te geven volgt een greep uit het assortiment: inlaatmof klemmen, schakelpook drukveren, dichtingsringen voor het zij-deksel van de versnellingsbak, achterlicht lenzen, achterlichtrubbers, oliedrukschakelaars en accupool klemmen.

Als je graag op de hoogte gehouden wilt worden van alle nieuwtjes op het gebied van Volkswagens en VW-onderdelen, is er de mogelijkheid je aan te melden voor de Paruzzi-nieuwsbrief. In de brief lees je van alles over parts, over VW activiteiten en evenementen. Ook zijn er speciale aanbiedingen voor nieuwsbriefleden. De nieuwsbrief verschijnt twee keer in de maand. Voor een eerste kennismaking, kun je ‘oude’ nieuwsbrieven online bekijken. Je treft ze allemaal op een rij in het nieuwsbrieven archief.

Onderwerpen die besproken worden zijn onder meer: de Bosch aan/uit trekschakelaar, losse accubeugels voor de VW bus, een wieldop met Wolfsburg embleem, veiligheidsgordelsteun montagemoeren en een rozet voor de laaddeur- en laadklep-hendels. Heb je een vraag aan het Paruzzi-team? Dit is het telefoonnummer om te bellen: +31(0)113-503555. Als je liever een mail stuurt, gebruik dan dit adres: sales @ paruzzi. com.

https://www.paruzzi.com/