S-pat

Behandelingen boeken bij de beautysalon in Enschede

Bij de beautysalon in Enschede kun je terecht voor de meest uiteenlopende behandelingen, waar je geheel wordt verzorgd op het gebied dat jij graag zou willen. Met de vijf basis behandelingen die er worden aangeboden gaat het vooral bij de beautysalon in Enschede over het verbeteren van de huid en het laten ontspannen van de klanten. Vaak weet men niet dat ontspanning een van de belangrijkste dingen van de gezondheid is. Je hebt het soms echt even nodig om tot rust te komen, ook wel jezelf opladen genoemd. Je neemt dan misschien wel te veel hooi op je vork en daarmee zorg je ervoor dat je jezelf tekort doet. Je merkt dit niet alleen aan je hoofd, maar je huid kan er ook slecht van juist gaan zien. 

Gespannen

Bij de beautysalon in Enschede wordt alle stress en gespannenheid die jij in je leven ervaart en terug te zien is op je huid of ergens anders in je lichaam aangepakt. Hier horen bijvoorbeeld ook massages bij. Je kunt kiezen voor individuele behandelingen bij de beautysalon in Enschede, maar je kunt ook kiezen om een heen heel pakket af te nemen. Dat is samengesteld voor meerdere vormen van aanpakken. Je kunt bijvoorbeeld een massage afnemen die het gele lichaam aanpakt, deze is door de klanten die hier al eerdere zijn geweest zeer aan te raden. 

Massages en behandelingen van schoonheid

Naast de massages worden er dus nog 5 behandelingen aangeboden op het gebied van de verbetering van de huid en schoonheid. Je kunt op de website van de beautysalon in Enschede een uitgebreide uitleg per behandeling vinden, waar je leest wat de behandelingen precies inhouden en wat je hiermee kunt doen. Wat zorgt er bijvoorbeeld juist voor ontspanning en wat is meer bedoelt voor het verbeteren van de huid in je gezicht. Nadat je erachter bent wat je wil kan je een afspraak inplannen bij de beautysalon in Enschede.S-pat

Zie er meteen beter uit: Je moet deze make-up tips kennen!

We vertellen je enkele ingenieuze make-up trucs die je zeker in je dagelijkse make up routine moet opnemen! Terwijl we vroeger wild experimenteerden voor de spiegel, ontwikkelen de meeste vrouwen na verloop van tijd hun eigen make-up routine. Toch zijn er hier en daar nog echte professionele trucs die de make-up look perfectioneren en zelfs ‘s morgens tijd besparen! Hier zijn enkele praktische make-up tips die je echt moet uitproberen.

Optisch optillen van de oog zone met concealer

Voor een mooie natuurlijke afwerking is een goede vocht inbrengende crème voor het aanbrengen van make-up het halve werk. Als je geen crème als basis gebruikt, riskeer je een onaantrekkelijk, vlekkerig resultaat omdat de huid te droog is. Gebruik ook een heldere concealer onder de ogen. Concealers met licht reflecterende deeltjes zijn bijzonder goed als make up: ze verhelderen en leiden fantastisch af van donkere schaduwen onder de ogen.

Gebruik de concealer om een punt in de binnenhoek van het oog aan te brengen en een tweede punt ongeveer een tot twee centimeter eronder. Breng een derde punt aan op het buitenste ooglid en voeg deze drie punten samen tot een licht schuine driehoek. Ze vervaagt zachtjes de driehoek over haar wang. Op deze manier wordt de oogzone optisch opgetild en zie je er jonger en stralender uit.

Foundation zonder make-up rand

Het doel van een foundation is om het gezicht een egale teint te geven zonder dat je de make-up ziet. De foundation zelf speelt hierbij een belangrijke rol, omdat het product moet passen bij het huidtype en de huidskleur.

Ontdek hier hoe je de juiste fundering kunt vinden: Test jezelf: Welke make-up is perfect voor je huid? De tint moet zo min mogelijk afwijken van je eigen huidskleur. De beste tijd om de kleurtoon te testen is bij fel daglicht op de wang.

Foundation mooi aanbrengen

Bij het aanbrengen van foundation geldt het volgende: hoe minder hoe beter. Breng de foundation spaarzaam op het midden van het gezicht aan en borstel het vervolgens voorzichtig uit met een make-up borstel of spons. Meng de buitenste rand met je vinger, zodat er geen overtollige make-up van de borstel naar boven komt.

Op deze manier vermijdt je een maskerachtige make-up rand. Is de foundation niet gemakkelijk aan te brengen met je vinger omdat de huid te droog is? Dep dan wat vochtinbrengende crème of een druppel arganolie op de rand van je gezicht om het te mengen.

https://www.prettyme.be