Service Engineer Analytics (m/v)

ABB is een wereldwijd bedrijf met een leidende positie op het gebied van aandrijftechniek en -distributie, proces- en productieautomatisering en elektrische, elektronische en installatietechnische producten en systemen.

Industriële automatisering is een onderdeel van ABB en de focusgebieden zijn onder meer nutsbedrijven (water en infrastructuur), schepen, metalen en mineralen, olie en gas, chemicaliën / farmaceutica, papier, voedsel en producten zoals analytische apparatuur en turbocompressoren.

Op deze afdeling combineert de afdeling Measurement & Analytics de innovatie en ervaring van haar instrumentproducten. Met een breed scala aan betrouwbare en nauwkeurige instrumenten bieden we klanten oplossingen die geschikt zijn voor gebruik onder de moeilijkste omstandigheden. Onze apparatuur is afgestemd op de moderne behoeften van verschillende industrieën. Naast standaardproducten zoals debietmeters, druktransmitters, temperatuursensoren, waterkwaliteitsanalysatoren, gasanalysatoren en recorders, zijn wij ook gespecialiseerd in projectengineering, systeemintegratie, training en dienst na verkoop.

Op de afdeling Measurement & Analytics in Rotterdam is er een vacature ontstaan voor een:

Service Engineer Analytics (m/v)

Als service engineer ben je als onderdeel van het serviceteam verantwoordelijk voor dienstverlening voor analyse, installatie en producten in de Benelux Economische Unie.

Jouw verantwoordelijkheden omvatten onder meer:

 • Ingebruikname van nieuwe installaties.
 • Controleer bestaande apparatuur, preventief en correctief onderhoud.
 • Neem deel aan back-updiensten buiten de normale werkuren.
 • Opstellen, voorbereiden en trainen.
 • Technische ondersteuning aan de verkoopafdeling.
 • Rapporteer aan servicecoördinatie en projectmanager.

Profiel:

 • MBO of HBO opleiding, bij voorkeur scheikunde of elektronica.
 • Het begrijpen van continue gasanalysatoren is een voordeel.
 • Je hebt meerdere jaren ervaring in een technische servicefunctie.
 • Je bent een zelfstandige, stressbestendige en flexibele teampartner met goede contractvaardigheden.
 • Je bent oplossingsgericht en servicegericht; hierdoor kun je tijd- en plaatsonafhankelijk werken.
 • Beschikken over goede Nederlandse en Engelse vaardigheden in luisteren, spreken, lezen, schrijven en Frans.
 • Je hebt een rijbewijs B.
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Ons aanbod:

Wij bieden u gediversifieerde banen in internationale groepen en hechten veel belang aan de ontwikkeling, kwaliteit en veiligheid van haar medewerkers. Daarnaast bieden we je in deze functie de mogelijkheid om je te specialiseren in ABB-producten en -systemen. Uiteraard bieden wij jou een competitief en aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/vacature-als.html

CDD Analist Complex Legal & Coporate Structures

Door middel van analyse- en communicatieve vaardigheden kunt u ervoor zorgen dat financiële en economische misdrijven worden teruggedrongen. Je werkt samen met collega’s van lokale banken, zakelijke klanten en andere afdelingen om ervoor te zorgen dat onze klanten de wet- en regelgeving met betrekking tot klantintegriteit naleven.

Samenwerken is onze manier van werken. Onze afdeling CLCS voert KYC-onderzoek uit op basis van Wwft en Wft en legt dit vast in de commentaren. De organisatiestructuur van bestaande klanten en potentiële klanten die door het analyseteam worden onderzocht, is zeer complex en door de deelname van trustpartijen en private equity is er een hoog structureel risico. Denk ook aan topklanten onder grote zakelijke klanten en complexe vastgoedklanten. In veel gevallen zijn documenten ook internationaal. Daarnaast zet het team zich ook in voor het analyseren van klanten met fondsen van derden, beleggingsinstellingen, betaaldienstverleners en crowdfundingfondsen.

In een complex juridisch en bedrijfsstructuur (CLCS) team analyseer je als analist CLCS complexe organisatorische / bedrijfsstructuren en hoge structurele risico’s, en evalueer je klantsignalen. Onderzoek de transparantie van transacties, kapitaalstromen, vermogensbronnen en controle- en eigendomskaarten, zodat risicofactoren duidelijk worden;

U moet proactief meedenken en ervoor zorgen dat u alle informatie die u nodig heeft op tijd ontvangt.

Je doet niet alleen onderzoek! Je betrekt lokale banken en zakelijke klanten bij je analyse, vertelt je wat je nodig hebt en geeft informatie over dit onderwerp. Je legt hun de bevindingen uit en bespreekt de beste oplossing;

Leg de resultaten uit die u heeft gevonden en bespreek de beste oplossing;

Indien nodig kunt u ook contact opnemen met klanten;

U kunt uw uitgebreide ervaring gebruiken bij klantonderzoeken en het schrijven van recensies. Ook kun je kennis over zakelijke leningen en klantintegriteit toepassen in enquêtes en deze kennis en ervaring delen met collega’s.

Kortom, u wilt ervoor zorgen dat u de juiste informatie krijgt, een grondige analyse uitvoert, problemen tijdig opspoort en daarbij in contact blijft met de lokale bank en de collega’s van haar klanten. Zo zorg je ervoor dat de Rabobank zaken doet met klanten die voldoen aan wet- en regelgeving op AI gebied!

Met jouw talenten

In de functie van analist CLCS zijn klantgerichtheid, communicatieve vaardigheden, het vermogen om problemen te analyseren en op te lossen, betrouwbare oordelen en realisatie van resultaten essentieel. Daarnaast is het belangrijk om alles in de volgende checklist te identificeren:

Afronden van HBO- of WO-opleiding (bij voorkeur juridische of economische richting);

Relevante werkervaring;

Begrijp de complexe organisatiestructuur

Begrijp de structuur en cultuur van Rabobank;

Ervaring en inzichten in financiële dienstverlening

Vaardig in het Nederlands en Engels (gesproken en geschreven)

Wil jij dit ook?

De beste versie van jezelf zijn? We helpen je graag door te focussen op je ontwikkeling en te investeren in een continue leeromgeving. Wij bieden u ruimte voor innovatie en bedrijfsontwikkeling. Op deze manier bieden we je veel doorgroeimogelijkheden en helpen we je verwachtingen te overtreffen en goed werk te leveren, zodat je kan doorgroeien tot professional.

Daarnaast kunt u ook op ons rekenen (op basis van 36 uur werk per week):

Salarisindeling van positie 7/8/9; (€ 2.723,00- € 5.252,00);

Dertiende maand en vakantiegeld;

Budget voor personeelsbeloningen (9-10% van uw maandelijks inkomen). Hoe u dit budget gebruikt, is aan u. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van extra vakantiedagen, extra sparen in pensioenen of zelfs maandelijks dit budget betalen;

Reist u met het openbaar vervoer, dan kunt u 100% van de kosten vergoeden! Rijdt u of rijdt u nog op een motorfiets? Kies dan voor de woon-werkvergoeding; u betaalt slechts 5% van de pensioenregeling.

https://www.vindazo.nl/keywords/financieel-analist.html
S-pat

Gegevens invullen als je gaat inschrijven bij een uitzendbureau in Breda

Als je van plan bent om je in te schrijven bij een uitzendbureau in de regio Breda, zoals bij bijvoorbeeld Raaak Personeel, dan worden er allerlei gegevens van je gevraagd. Dat is natuurlijk logisch want op die manier kan het uitzendbureau beter inschatten welke openstaande vacatures voor jou geschikt kunnen zijn in jouw favoriete vakgebieden. Naast het invullen van een online formulier word je vaak ook uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Dit kan op het kantoor van het uitzendbureau zijn, maar het kan natuurlijk ook telefonisch plaatsvinden.

Vul alle gegevens goed in

Als je online jezelf gaat inschrijven bij een uitzendbureau in de omgeving van Breda krijg je een aantal vragen die je moet beantwoorden. Uiteraard worden eerst de standaardgegevens gevraagd zoals je naam, leeftijd en woonplaats. Het is natuurlijk niet handig om een voorstel voor een vacature in Groningen te krijgen als je in de regio van Breda woont. Vervolgens vragen de meeste uitzendbureaus ook om contactgegevens zoals je e-mailadres en vaak ook je telefoonnummer. De meeste uitzendbureaus vinden het namelijk fijn om persoonlijk contact met je op te nemen zodat ze nog beter kunnen inschatten bij welk bedrijf jij het beste zou passen. Als laatste wordt er natuurlijk gevraagd naar je opleidingen en werkervaring. Wees hier zo uitgebreid mogelijk in. Ook losse cursussen en workshops kunnen aantonen dat je kennis en ervaring hebt in specifieke vakgebieden. Ook soft-skills die je hebt opgedaan bij bijvoorbeeld een vrijwilligersfunctie kunnen het verschil maken tussen uitgenodigd worden op een sollicitatiegesprek of niet. Ook je werkervaring mag dus erg uitgebreid, je bijbaantje als tiener in de supermarkt heeft je misschien niet voorbereid op een functie in het ziekenhuis, maar toont wel aan dat je een harde werker bent en niet bang bent de handen uit de mouwen te steken.

Voltooi jouw inschrijving zo snel mogelijk

Woon je in de regio Breda en wil je jezelf graag inschrijven bij een uitzendbureau? Kies er dan voor om jouw inschrijving te voltooien op de website van Raaak Personeel. Dit uitzendbureau helpt jou na het inschrijven aan een baan in jouw woonomgeving, bijvoorbeeld Breda. Dan kun je snel weer aan het werk en hoef je niet te lang thuis te zitten. Heb je vragen? Neem dan telefonisch contact op!

https://www.raaakpersoneel.nl/